kombinezon
-
ceeb
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
kombinezon
Hej chlopaki , mam do was pytanie poniewaz pojawil sie maly problem ;/ . Otoz kupilem w zeszlym sezonie kombinezon probikera prx cos tam~ ogolnie spoko , przemalowalem go i jest caly czarny , wyglada fajnie , ale problem jest tego typu ze zeson temu mialem 6 kg mniej
, a teraz jak go zalozylem to po 50 min jazdy myslalem ze umre , wszystko ciagnie...... barki rece i ledwo sie dopiolem ...... Co radzicie? znacie jakis sposob na rozciagniecie kombi?? czy lepiej go opylic i kupic cos nowego??
- wuja
- Motocykl: gazela, SC33 :)
- Rok produkcji: 0
Wiesz heko, jest jeszcze taki współczynnik jak wzrost, bo przytyć 6kg przy wzroście 1,70 a 2 m to lekka różnica w obwodach wychodzi, do tego dochodzi fakt, czy kolega przypakował czy się obżarł, bo to tez ma znaczenie
. Sposobu na rozciągnięcie chyba nie ma poza noszeniem... ale jak porządny kombi to za dużo się nie rozciągnie. Sam mam lekko za ciasny (dobry był 3 kg temu
) ale sunąłem w nim 2 razy i przynajmniej ochraniacze zostały na swoim miejscu.
tzn powiedzmy ze przybralem na masie , nie chodzi o brzuch , ale tez o klatke . w brzuchu musze scisnac mocniej ale idzie spoko ale jak zapne klatke to po 20 min czuje jak by mnie ktos do zgniatarki wlozyl....
Ostatnio zmieniony 20 września 2012, 15:47 przez ceeb, łącznie zmieniany 1 raz.
-
moton
- Motocykl: Honda CBR 954
- Rok produkcji: 2002
Witam, w Twoim przypadku kilka problemów sie nałożyło...po 1 skóra ma tendencje do rozciąganie i kurczenia, w zime leżał w szafie, nie używany nie zakładany przez kilka miechów i skóra wraca do pierwotnego stanu; po 2 przytyłeś 6kg tak jak mówisz, jeśli był bardzo dobrze spasowany to teraz 6kg musisz gdzieś upchać w skóre a to nie takie łatwe, po 3 mówisz ze go pomalowałeś...nie wiem jak i czym ale farba też wpłynąć mogła na skurczenie skóry....Żeby rozciągnąć teraz kombi musisz w nim poprostu chodzić, tak jak kolega wiertło mówi najlepiej go zmoczyć albo pojeździć w deszczu, kombi sie nawilży i skóra stanie sie miękka i elastyczna oraz kup sobie balsam do skóry typu EFFAX i wsmaruj go w kombi wtedy skóra będzie natłuszczona co ją rozbije jak bedziesz w nim siedział
- Ci użytkownicy podziękowali moton za ten post:
- Anonymous