Wspolne wycieczki, latanie, spoty Ślask Zagłebie
- scitec2
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 900RR sc33
- Rok produkcji: 1997
Wspolne wycieczki, latanie, spoty Ślask Zagłebie
Niestety z mojego Towarzystwa z Osiedla z około 10 osobowej Grupy której lataliśmy 2 lata temu niestety na ten sezon wszyscy się wykruszyli z rożnych powodów i zostałem sam z kolega i poszukujemy kogoś do weekendowych wypadów np.Zakopane, Wisła i gdzie ktoś jeszcze ma pomysł:) Na nocne latanie, spotkać się pogadać czy nawet podłubać przy sprzętach bo jak jeszcze czasem kolega nie może to samemu trochę nudno wiec gdyby ktoś był chętny pisać:) My jesteśmy z Sosnowca wiec najlepiej Sosnowiec i okolice:)
- scitec2
- Motocykl: 900RR sc33
mozecie podeslac namiar jakis i zgadamy sie wczesniej:) latam z kolega SKOAB jak tylko mozliwe spotykamy sie o 1 w nocy polatac pobudzic troche ludzi, planujemy wypad na zakopane jak tylko bedzie z 15 stopni:) dlubiemy tez troche przy moto i chetnie dowiemy sie tez cos od kogos:) spokojnie jezdzimy
hehe
- stashekcn
- Motocykl: SC-57
- Rok produkcji: 2004
Wszystko fajnie z całym szacunkiem ,ale celowe budzenie ludzi w nocy dla mnie jest dziecinne.scitec2 pisze:mozecie podeslac namiar jakis i zgadamy sie wczesniej:) latam z kolega SKOAB jak tylko mozliwe spotykamy sie o 1 w nocy polatac pobudzic troche ludzi, planujemy wypad na zakopane jak tylko bedzie z 15 stopni:) dlubiemy tez troche przy moto i chetnie dowiemy sie tez cos od kogos:) spokojnie jezdzimyhehe
- lisq
- Motocykl: CBR 900RR Fireblade
właśnie chciałem podobny temat założyć 
też szukam ekipy ze śląska na latanie, bo znajomi to albo chopperki albo jakieś enduro - jeżdżąc z nimi nie muszę biegów zmieniać
można też w drugą stronę: A1 na Czechy, albo na Pyrzowice i winkielki na krzyżówce S1 z 86
Dajcie znać co, jak i kiedy - pojawię się na pewno!
pozdr z Rudy Śląskiej!
też szukam ekipy ze śląska na latanie, bo znajomi to albo chopperki albo jakieś enduro - jeżdżąc z nimi nie muszę biegów zmieniać
można też w drugą stronę: A1 na Czechy, albo na Pyrzowice i winkielki na krzyżówce S1 z 86
Dajcie znać co, jak i kiedy - pojawię się na pewno!
pozdr z Rudy Śląskiej!