Kod lakieru Fireblade '99
-
mihoo
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR900RR SC33
- Rok produkcji: 0
Kod lakieru Fireblade '99
R127A - znalazłem na stronce, może ktoś potwierdzić?
Malowanie czerwono-biało-granatowo-czarne.
Malowanie czerwono-biało-granatowo-czarne.
-
pezik
- Motocykl: sc33 '99
to jest pewnie kod koloru podstawowego, czyli tego co jest na czaszce. Reszty kodów też szukam do swojej granatowo-białej rok 99. Podstawowy dorobiła mi bez problemu firma www.elakiery.pl
fire in da hole!
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003
- beti
- GIRL

- Motocykl: FRANEK
pezik pisze:w honda plaza nie potrafią mi zbytnio odpowiedizeć :?
bo to jest tak, że w ASO uszkodzony element lakierowany podlega wymianie a nie powtórnemu lakierowaniu, dlatego my nie mamy kodów konkretnych kolorów tylko zamawiamy potrzebne elementy wg kodu całego malowania motocykla i wtedy HPL już wie co a wysłać w jakim kolorze. Więc zamawiając w ASO owiewki po kodzie (w Twoim przypadku) PB 257H wiadomo, że zadupek ma być biały a owiewka granatowa ze złotymi napisami.
Franek mój to jest to, kocham go!
- beti
- GIRL

- Motocykl: FRANEK
on nie dotyczy tylko jednego koloru ale malowania całego motocykla. Kod jest jeden nawet jeśli moto jest np 3-kolorowe to zamawiając po tym kodzie wszystko przyjdzie w takich kolorach jak wyszło z fabryki. PB 257H dotyczy akurat takiego malowania jak Ty masz. W ASO ten kod to wszystko co potrzebujesz do zamówienia owiewki ale czy normalnemu lakiernikowi on coś da, tego nie wiem 
Franek mój to jest to, kocham go!