Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
koleśie to na podwórku a jak ktoś oczekiwał że po wymianie uszczelniaczy i uszczelki motocykl nagle będzie nowy to już nie mój problem.Na zleceniu piszę jak byk wymiana uszczelniaczy zaworowych i uszczelki pod głowicą części klienta.Dziwne by było jakbym dał gwarancje na te materiały,po drugie nikt nie oddawał nam motocykla do naprawy a do wymiany części które sam dostarczył nie było mowy o usunięciu usterki tylko wymianie części i kropka.
GMK Extreme, ja jak oddaje do mechanika to mówi co jest nie tak i co trzeba by było jeszcze wymienić a nie że wymieni to co klient mu powie a resztę ma w poważaniu.
GMK Extreme, Rzeźbiarz jesteś i tyle. Pewnie jak ktoś ci zleca wymiane oleju to wymieniasz olej,filtru nie kazali to nie trzeba ja widziałeś tak CENZURA...prowadnice to powinieneś powiedzieć o tym włascicielowi i też to naprawić a nie kleic do kupy i poszedł... / serwis rzeźbiarski tyle w temacie