DYLEMAT !! CBR 1000 RR & CBR 600RR
-
pork
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: dzik
- Rok produkcji: 0
-
Honda RR
- Motocykl: Honda CBR 900RR Fireblade SC33
- Rok produkcji: 1998
no i wkoncu mialem okazje polatac na cbr 1000rr sc57
znajomy holender z pracy dal mi zrobic rundke fakt motorek fajnie sie zbiera ale jakos az tak szałowo do mnie nie przemowil. I zdecydowalem ze łykne albo 929 albo 954 o 929 juz czytalem i pytalem a o 954 chcialbym znowu czegos sie dowiedziec bo czytalem gdzies ze tłoki lubily sie sypac z silnikami problemy itd itd wiec w opinie przestalem wierzyc lepiej pytac tych co je maja i wiedza co za piecem gra
doradzil by ktos cos na ten temat ????
MOTOCYKLE - Mój Ustrój, Mój Wybór, Moje Życie ....
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
- Rok produkcji: 0
Wszystko zależy, na jaki egzemplarz trafisz, jak ktoś dbał o niego, jak nim latał i czy moto nie miało żadnej poważnej przygody.Honda RR pisze:no i wkoncu mialem okazje polatac na cbr 1000rr sc57znajomy holender z pracy dal mi zrobic rundke fakt motorek fajnie sie zbiera ale jakos az tak szałowo do mnie nie przemowil. I zdecydowalem ze łykne albo 929 albo 954 o 929 juz czytalem i pytalem a o 954 chcialbym znowu czegos sie dowiedziec bo czytalem gdzies ze tłoki lubily sie sypac z silnikami problemy itd itd wiec w opinie przestalem wierzyc lepiej pytac tych co je maja i wiedza co za piecem gra
doradzil by ktos cos na ten temat ????
Każe moto ma jakieś wady, ale według mnie 929 i 954 są bardzo udane.
A chyba najbardziej sc33 - ale to już wiekowe, a Ty celujesz w coś nowszego.
Jak się dba o moto, to nie ma z nim żadnych problemów.
Regularne serwisowanie i będzie Pan zadowolony
-
MłodY
- Motocykl: 1000 RR
- Rok produkcji: 2006
Od niedawna jestem posiadaczem sc57b i jak dla mnie moto rewelacyjne. Wczesniej śmigałem 600 F3 i nie ma żadnego porownania do 1000 RR prowadzi się dużo lepiej wogóle dla mnie wygodniejsze lepiej się prowadzi fajniej śmiga mi się po winklach itd. Kolega co smigamy razem ma 600 RR 05 r. i czasami nią latałem to nie dla mnie motoHonda RR pisze:no i wkoncu mialem okazje polatac na cbr 1000rr sc57znajomy holender z pracy dal mi zrobic rundke fakt motorek fajnie sie zbiera ale jakos az tak szałowo do mnie nie przemowil.
JeDna MyśL JedeN CeL ŚmigaĆ hondą CBR 
- miki
- Motocykl: sc 44
- Rok produkcji: 2001
niestety na rynku co raz trudniej o zadbana technicznie czy 929 czy 954..oba motocykle do siebie podobne z tym, ze 929 troszke wieksza-mowie o subiektywnym odczuciu, bo po 954 przesiadlem sie na sc44 wlasnie..wiec co do pozycji-dla duzego chlopa-929 wygodniejsza..jesli chodzi o awaryjnosc-hmm...szukajka na forum powie najwiecej..bo prawidlowo exploatowane silniki-nie powinny sprawiac klopotu.. z subiektywnych odczuc-929 bardziej przypomina sportowego turystę, bo 954-jak dla mnie to rasowy sport...
mam już motocykl-myślę nad podpisem 
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
to torpeda też będzie za wolnacacy pisze:Przesiadłem się z 600rr na sc57b i szczerze mówiąc różnica nie jest powalająca. 1000rr jest wygodniejsza ale jeśli chodzi o moc szału niema.
nie wiem czego ty oczekujesz ja latałem f4i 929 i teraz mam 1000rr i jestem bardzo zadowolony
Oddam nerkę za cbr :)
- chanbord
- Motocykl: był zawsze moim marzeniem
- Rok produkcji: 2018
Jaką różnorodność odczuć tu widzimy.
Porównywanie 600 do 1000 
Mój kolega jeździ GSXR1000. Wsiadł na mojego sc57a i stwierdził że bardzo łagodny a nawet mułowaty w porównaniu do gixa. Spoko pomyślałem.
Niestety nie może poderwać na koło z gazu tego swojego zrywnego gixa
Nie wnikam, może nie umie 
Dodam jeszcze, że często jeżdżę z kumplem. On na 600rr ja na 1000 z tego samego rocznika. Kiedyś się zamieniliśmy i różnica jest bez dwóch zdań.
Mój kolega jeździ GSXR1000. Wsiadł na mojego sc57a i stwierdził że bardzo łagodny a nawet mułowaty w porównaniu do gixa. Spoko pomyślałem.
Dodam jeszcze, że często jeżdżę z kumplem. On na 600rr ja na 1000 z tego samego rocznika. Kiedyś się zamieniliśmy i różnica jest bez dwóch zdań.