Czujnik z dwoma wężykami do sc59
-
bgr89
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Witam wszystkich forumowiczów, jestem nowym użytkownikiem tego forum oraz motocykla marki honda fireblade. Zakładam ten post ponieważ nie mogę znaleźć informacji na temat do czego służą i gdzie powinny być zamontowane dwa czujniki w motocyklu honda fireblade sc59, czujniki posiadają po dwie rurki oraz wtyczkę na dwa kable, wydaje mi się że powinny być połączone z czujnikami podciśnienia znajdującymi się we wlotach powietrza. Liczę na szybką odpowiedź, z góry dziękuję. Jeśli post umieściłem w złym dziale to proszę moderatorów o wyrozumiłość oraz przeniesienie go do właściwego działu.
a mogł byś dokładniej napisać, w którym miejscu czy w owiewce czy we wlocie powietrza i do czego te wężyki mają być wpięte ??
a ten jeden wezyk nie idzie czasem od tego zaworka podcisnieniowego ??
witam. mam tez pytaniec co do tego tematu bonie wiem czy dobrze zrozumialem. mozecie mi wytlimaczyc gdzie idzie ten dugi wezyk? (na zdjeciu pierwszy od lewej). a co do tej banki czy ona jest polczona oprocz wezykow wychodzacych z lewego i prawego air boxa oraz wyjscia. mam na mysli gore tej banki ???