Ocenianie ogłoszeń z internetu - SC33
- maniutek
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
- trauma
- Motocykl: CBR 929 RR
- Rok produkcji: 2000
Na przebiegi w ogłoszeniach już przestałem zwracać uwagę bo to raczej koncert życzeń dla kupujących ,a nie cokolwiek autentycznego. Martwi mnie troche stan tej czachy bo ja swoją SC33 dużo podróżowałem po fatalnych drogach i to nie w emeryckim tempie ,a wszystko się ładnie trzymało nawet po dzwonie w auto było okej. No nic pojadę go oglądnąć jak nie będzie okej to chyba łyknę FZS 1000 bo powoli tracę nadzieję znaleźć lalkę SC33 
-
Gregory
- Motocykl: Była Honda :)
- Rok produkcji: 1999
Wita zna ktos to moto Jak dla mnie na pierwrzy rzut oka wszystko ok, na zdjęciach ładnie sie prezentuje. Czekam na wasze opinie:) http://allegro.pl/honda-cbr-900rr-fireb ... 94164.html
jak by sie jeszcze przypatrywać to widać krótszą klamkę hamulca(chyba akcesoryjna ale moge sie mylić) niż sprzęgła i owiewka z napisem RR od strony klamki hamulca jest innego ciemniejszego koloru niż reszta(a w opisie niby wszystko oryginalne).a skoro już tak wypatrujemy detali to widać też że właściciel nie oszczędzał na niej opon, po rejestracji od wewnętrznej strony widać że lubił przypalić kapcia.
To tak z moich spostrzeżeń.
To tak z moich spostrzeżeń.
To co to za smar właściciel stosował co się łańcucha nie trzyma ?
albo po prostu smaru na niego nie żałował co niekoniecznie było dobrym rozwiązaniem lub tak maszynę ganiał że smar mu z łańcucha wyrzucało. Ale ogólnie jak by nie patrzeć maszyna wyszykowana(wyczyszczona)pod względem estetycznym pod sprzedaż, więc nie wiadomo co tam się od środka plastików kryje, a już o silniku nie wspomnę a nawet informacji nie ma jaki jest przebieg. także musiał by to oglądać ktoś kto zna detale takiej maszynki i jej bolączki.