przesiadka na dyszkuuu!!!
-
sodomaik
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2001
przesiadka na dyszkuuu!!!
niestety cbrka uległa drobnej kolizji pora na zmianę padło na kawę zx10r z 2007 roku motocykl po kilku modach bardzo żwawo reaguje na potencjometr mocy na kierownicy 
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
Re: przesiadka na dyszkuuu!!!
Ładnie moto jest ale szkoda że taka choinka z niej. Bez tych naklejek by było ok 
Oddam nerkę za cbr :)
-
Patryk_
- Motocykl: .
- Rok produkcji: 2000
miałem też to pisać ale się powstrzymałem bo ja się zawsze tylko czepiam 
-
mati1490
- Motocykl: sc33,f4i,
- Rok produkcji: 1999
Patryk_ pisze:miałem też to pisać ale się powstrzymałem bo ja się zawsze tylko czepiam
Ja też miałem sie powstrzymać ale nie wytrzymałem
-
AdamSsS
- Motocykl: CBR1100XX
- Rok produkcji: 2001
A jak dla mnie wygląda spoko , przynajmniej nie wygląda jak kolejna z kolejki .
Jakie mody już zrobione a co w planach ?
Jakie mody już zrobione a co w planach ?
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
Jestem
wiec i ja musze wtracic swoje 4 litery. byl +Patryk Był wiertlo byl Mateusz. no i teraz ja.:
Ida swieta wiec trzeba stroic motocykle. ja bym proponowal lampki z markietu. ale nie zielone tylko czerwone:D
A na powaznie. jezeli wywaliles wstepne przepustnice. to motor jest git. sciagnij naklejki typu pirelli.:+)
Ida swieta wiec trzeba stroic motocykle. ja bym proponowal lampki z markietu. ale nie zielone tylko czerwone:D
A na powaznie. jezeli wywaliles wstepne przepustnice. to motor jest git. sciagnij naklejki typu pirelli.:+)
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
No to jest prawda z tymi pierwszymi przepustnicami.roksc33 pisze:Jestemwiec i ja musze wtracic swoje 4 litery. byl +Patryk Był wiertlo byl Mateusz. no i teraz ja.:
Moto robi się nie do poznania
Oddam nerkę za cbr :)
-
mati1490
- Motocykl: sc33,f4i,
Roks mówisz o takim wwywaleniu przepustnicroksc33 pisze:Jestemwiec i ja musze wtracic swoje 4 litery. byl +Patryk Był wiertlo byl Mateusz. no i teraz ja.:
Sam od siebie jeszcze nic nie dokładałem z modów jakie posiada to wydech akrapowic filtr K&N przewody hamulcowe w kolorze choinki tzn zielone
pompa brembo sportowe sety, lusterka barakudy,tank grip, karbonowe osłony ramy i wachacza karbon został zdjęty podczas zakupu rama bez rys i otarć w ori lakierze i to chyba na tyle. Co do wstępnych przepustnic jak na razie zostają kolega będzie robił ten zabieg w swojej 10tce wtedy zobacze jaka jest charakterystyka silnika jeżeli tylko na plus to wylecą poza tym będzie okazja porównać jak idzie dyszka z przepustnicami a jak bez nich bo jak narazie idą bardzo równo jego dyszka na wydechu mivv i K&N. Co do planowanych modyfikacji to mam problem z tymi lampkami o których pisaliście bo w markiecie mają tylko na 230 czyli jak odjadę od domu to lampki zgasną i zostaną same bombki jeśli ktoś wie gdzie kupić takowe lampki na 12v aby wpiąć się w aku proszę o link
A tak serio mi takie malowanie jak najbardziej odpowiada i dziękuję za słowa otuchy i krytyki