Wibracje silnika
- rzymas
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: fireblade 900 rr sc33
- Rok produkcji: 1999
-
zbir
- Motocykl: sc50
- Rok produkcji: 0
u mnie też wibracje są dość mocne czuć na manetkach i podnóżkach. też zgubiłem swego czasu ciężąrek kierownicy z tego powodu.
Jeźdze tak już drugi sezon i nic sie nie zmienia więc nie jest to objaw jakiegoś elementu 'w ostatnim stadium zużycia' bo by zdążył już całkowicie paść.
Filtry i świece nowe, moto chodzi jak wściekłe tylko te wibracje... niech ktoś w końcu napisze czym to jest spowodowane, bo to wkurzające jest.
Jeźdze tak już drugi sezon i nic sie nie zmienia więc nie jest to objaw jakiegoś elementu 'w ostatnim stadium zużycia' bo by zdążył już całkowicie paść.
Filtry i świece nowe, moto chodzi jak wściekłe tylko te wibracje... niech ktoś w końcu napisze czym to jest spowodowane, bo to wkurzające jest.
- trakuli
- Motocykl: CBR 929 RR
- Rok produkcji: 2001
Mój też mnie pieści
Ja tam jakoś daje rady ale moja pani jak siądzie to ciągle tylko słyszę "drżyj go drżyj"
Na poważnie to faktycznie telepią mu się manety i podnóżki jakby się bidula mnie bał
Sprawdzałem połączenia ramy z silnikiem,sprawdziłem całą ramę-nic-żadnej przyczyny...
Na poważnie to faktycznie telepią mu się manety i podnóżki jakby się bidula mnie bał
CBR 929 RR Xenon,Carbon, Akropovic, Stalowe oploty, K&N, D.I.D.,Crash Pady,Michelin Pilot Sport,
- trakuli
- Motocykl: CBR 929 RR
- Rok produkcji: 2001
Kamraci muszę wam się poskarżyć!!! :evil:
Plan był dziś piękny-wolne popołudnie,trasa ok 160 km i mocna ekipa. Czyli ja,moja pani oraz DWA ciężarki od kiery
.Wszystko pięknie oprócz klątw które rzucałem pod adresem wibracji tworzonych przez silnik niby najlepszego producenta moto!Wróciłem jakieś 1,5 h temu a jeszcze palce mam zmrowiałe.No a wracając do trasy-poszło pięknie,pogoda dopisała niestety moja ekipa nie wróciła w komplecie
. Wróciłem ja,moja pani i JEDEN ciężarek od kiery. Fuck-w sprzęcie tej klasy-jestem zawiedziony...Odpadł po ok 600 km od skręcenia 
Plan był dziś piękny-wolne popołudnie,trasa ok 160 km i mocna ekipa. Czyli ja,moja pani oraz DWA ciężarki od kiery
CBR 929 RR Xenon,Carbon, Akropovic, Stalowe oploty, K&N, D.I.D.,Crash Pady,Michelin Pilot Sport,