wypadek śląsk rybnik
- Luks
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: zx10r
- Rok produkcji: 2004
- sasza_19
- Motocykl: CBR 1000RR SC59 white :)
- Rok produkcji: 2014
do autora tematu: tez mialem wypadek 929 mam takie samo malowanie.. moj moto dostal góra i calkowicie nadaje sie do jazdy.. twoj jest raczej pokrzywiony przodem.. jesli Ci juz wycenią motocykl dadza pieniadze i podejmiesz decyzje czy chcesz sprzedac na czesci to wzialbym zbiornik paliwa zadupek stelaż tylni kierownice prawą a przy okazji przelacznik prawy bo moj nie dziala run on off.. pisz na gg albo sms na 511 022 748 i wezme od Ciebie te czesci a gdybys moto chcial pogonic w calosci to mogłbym Ci dac te stare czesci zeby byl kompletny. pozdroo 
- Luks
najpierw musze czekać na wycene to przede wszystkimsasza_19 pisze:do autora tematu: tez mialem wypadek 929 mam takie samo malowanie.. moj moto dostal góra i calkowicie nadaje sie do jazdy.. twoj jest raczej pokrzywiony przodem.. jesli Ci juz wycenią motocykl dadza pieniadze i podejmiesz decyzje czy chcesz sprzedac na czesci to wzialbym zbiornik paliwa zadupek stelaż tylni kierownice prawą a przy okazji przelacznik prawy bo moj nie dziala run on off.. pisz na gg albo sms na 511 022 748 i wezme od Ciebie te czesci a gdybys moto chcial pogonic w calosci to mogłbym Ci dac te stare czesci zeby byl kompletny. pozdroo
- Luks
no więc tak bak i tył jest w porządku.. z tym że był dzisiaj u mnie rzeczoznawca no i orzekł szkodę całkowitą. cbr 929 z 2000r w ich papierach jest warta 12tys i to jest wartość mojego moto przed wypadkiem ( ch** że ja dałem 14 tys nie 12 ;/ ) teraz musze czekać tydzień na wycenę tego co zostało.. jeśli wycenia mi to na 3 tys to 9 tys dostane spowrotem.. i w takim wypadku będe próbował to co zostało sprzedać na cześci lub jak trafi sie okazja odrazu w całości to jeszcze Sasza ustalimy... Ale, może być też tak że wycenią mi to co zostało na 7tys. do reki dostane wtedy tylko 5tys. no i wtedy to już będzie nie ciekawie zostać z kupą złomu i praktycznie bez grosza..