sc28/sc33 jak z gaznikami?
- Tomek RR
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda 900 RR sc28/sc33
- Rok produkcji: 0
sc28/sc33 jak z gaznikami?
Witam wszystkich i prosze o porade.Chce kupić silnik z sc 33 i wlozyć do sc28 czytalem juz ze podejdzie i mozna tak zrobic ale nie wiem jak jest wtedy z gaznikami czy moge zostawic stare z sc 28 czy rowniez musze kupic nowe?
- MadPawel
- Motocykl: sc28/sc44
Kumpel ostatnio zakladal silnik z sc33 do sc 28 ,wszystko pasuje i chodzi na gaznikach od sc 28.trezba tylko zatkac bodajze przewod od podcisnienia co w sc 33 idzie do kranika.
ps. tez bede u siebie zakladal silnik sc 33 tylko narazie szukam i nie ma ....
A eletryka sprowadza sie do podlaczenia przewodow od alternatora .impulsatora ,czujnika cisnienia oleju i czujnika biegu jałowego, wszystkie kostki pasuja żadna filozofia
powodzenia!
ps. tez bede u siebie zakladal silnik sc 33 tylko narazie szukam i nie ma ....
A eletryka sprowadza sie do podlaczenia przewodow od alternatora .impulsatora ,czujnika cisnienia oleju i czujnika biegu jałowego, wszystkie kostki pasuja żadna filozofia
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
Tomek RR, spokojnie ja tez juz jednego zakatowalem, a teraz do katowania mam drugi motocykl a bladziak sluzy jedynie do CENZURA na dwoch kolach, czasem mi sie zdarzy pociagnac piona ale to naprawde rzadko - wole katowac kawasaki-CENZURA 
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte