Kupno SC 33 97r
-
toper-utl
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 99
Takie coś znalazłem, jak dla mnie najładniejsze malowanie w sc28 - masz 60 km, a jak chcesz to moge jutro podjechac i oblukac sprzeta, bede jechał do Sieradza.
Widac że moto ma niedoskonałości, jakieś obtarcia itp.. ale !!! rocznik pasuje do malowania, i widac ze jest ono raczej oryginalne, chyba nawet ciezarki kierownicy sa seryjne, więc sa szanse ze nie jest po mega dzwonie. Lipa ze nie ma zdjec z drugiej strony i opis zerowy, ale ja bym sie zainteresował.
http://moto.allegro.pl/honda-cbr-900-rr ... 83234.html
Widac że moto ma niedoskonałości, jakieś obtarcia itp.. ale !!! rocznik pasuje do malowania, i widac ze jest ono raczej oryginalne, chyba nawet ciezarki kierownicy sa seryjne, więc sa szanse ze nie jest po mega dzwonie. Lipa ze nie ma zdjec z drugiej strony i opis zerowy, ale ja bym sie zainteresował.
http://moto.allegro.pl/honda-cbr-900-rr ... 83234.html
-
Extass-81
- Motocykl: Suzuki GSXR 1127 STREETFIGHTER
- Rok produkcji: 1991
Jak masz po drodze i mozesz zerknąc fachowym okiem to byłbym wdzięczny toper-utl. Też zwróciłem na niego uwage, ale nie ma jak sie zobaczy bezposrednio. Sezon jeszcze sie nie rozpoczął ale powoli trzeba cos wybrac. W Kutnie maja jeszcze 2 SC po 6500 pln tylko troszke cena jakby była inna za ten rocznik.
-
toper-utl
- Staly Bywalec

Za mniej niz 6,5 k raczej nic sprawnego nie znajdziesz, a nawet za ta kase nie będzie łatwo. Sprzet kilkunastoletni w takiej kasie nie moze byc idealny, zawsze coś bedziesz musiał porobić, cudów nie ma.
Napisze jutro co i jak z ta pomarańczą, tylko zeby gosciu był w domku.
[ Dodano: Pon Lut 07, 2011 1:27 pm ]
Byłem oblukać pomarańczke z zapolic, ale niestety wczoraj została sprzedana za 6,5k
Napisze jutro co i jak z ta pomarańczą, tylko zeby gosciu był w domku.
[ Dodano: Pon Lut 07, 2011 1:27 pm ]
Byłem oblukać pomarańczke z zapolic, ale niestety wczoraj została sprzedana za 6,5k
-
toper-utl
- Staly Bywalec

Nie ma problemu.
Gosciu od tej pomaranczowej powiedział że kompletnie nikt nie dzwonił i wczoraj jeden typ sie odedzwall , przyjechal i kupil, wiec chyba byla warta ceny. Sezon coraz blizej wiec ceny beda rosły, ale moze jeszcze cos sie tarfi. Wrzucaj linki i jak bede mogl to chetnie pomoge w ewentualnej ocenie.
Gosciu od tej pomaranczowej powiedział że kompletnie nikt nie dzwonił i wczoraj jeden typ sie odedzwall , przyjechal i kupil, wiec chyba byla warta ceny. Sezon coraz blizej wiec ceny beda rosły, ale moze jeszcze cos sie tarfi. Wrzucaj linki i jak bede mogl to chetnie pomoge w ewentualnej ocenie.
-
tazzman
- Motocykl: speed`11,exc400,sxf250 i CBR100RR SPRZEDAM
- Rok produkcji: 0
sc 28 i sc33 jest za słabe jak na pierwsze moto. Szybko Ci się znudzi swoim brakiem mocy i kiepskim dołem.Extass-81 pisze: Wiecej nie chce kasy przeznaczać na pierwsze moto.
Jest 2 opcja bo mam pod nosem jeszcze Suzuki TL-s ale nie polecane jest na pierwsze moto, choć dał bym rade powoli sie wjeździc.
http://moto.allegro.pl/suzuki-tl1000s-t ... 95379.html
NA pierwsze moto, jeżeli chcesz dobrze się wjeździć, to min 954.. ale faktycznie w tych pieniądzach to będzie ciężko.
-
Extass-81
Myśle ze będzie odpowiednie SC 28-33 i na brak wrażeń nie bede narzekał. Mi ten model zawsze sie podobał od pierwszych modeli SC 28 z okrągłymi światłami. Mam CRX-a i na inna marke nie zmienie auta. Moto tez chciałbym Honde, bo ma trwały silnik, niska masę, mało pali skrzynie tak nie siadają jak u konkurentów, jak dla mnie same plusy. Mnie nie stać na 929 a co dopiero 954. Dobre technicznie mnie interesuje SC 28-33 rocznik nie ważny, najlepiej w oryginalnym malowaniu, może być po małym szlifie nie naprawiane, takie wole. Jedno uciekło z przed nosa 
- Miś
- Motocykl: SC33 '99
- Rok produkcji: 1999
Ludzie doświadczeni piszą ci spokojnie rzetelne wypowiedzi, o rzeczach na których zjadli zęby, a ty dalej swoje, weź się ogarnij człowieku.Extass-81 pisze:Wyczułem podstęp, ale 600 nie kupie bo za rok będe szukał SC 28-33, a 600 ma słaby dół a ja nie chce krecić na obrotach, po miescie to bedzie męczące. Powoli sie wjeżdżę, 600 wcale nie są tańsze więc nic za nim nie przemawia.
Przejedź się na 125 i na 600, wtedy pomyśl co tak naprawdę nie ma dołu względem góry, 600tka kręcona do 5 tysięcy z manetką do oporu na mieście nieźle zamiata wszystkie puszki i pozwala się przemieszczać dynamicznie.
-
Extass-81
Szukam tylko SC 28-33, nie zmienie zdania i nie bede szukał 600 i sie z nią bujał za rok ze sprzedażą. Spokojnie wszystko jest do wyczucia jak ma sie poukładane pod czachą. CR 250 2T ogarniam a to tez nie jest słaby sprzet jak dla mnie. Nie chce sie tu sprzeczac z innymi tylko szukam konkretnie tego modelu.