Buty FORMA, DIADORA czy może jakieś inne w przystępnej cenie

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)
Awatar użytkownika
RobKlim
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: było SC 57 B jest GIX 1000
Rok produkcji: 2008

Post autor: RobKlim »

pomysl o smx plusach sa super wygodne i i fajnie wygladaja a polecam bo sam mam a z tego co pamietam to teraz po przecenach sa juz za 800 zł wiec dołóż jeszzce 200 stówy i masz buty z wyższej półki
dziki
Motocykl: sc33 było, sc57 było, teraz Aprilia rsv1000
Rok produkcji: 2006

Post autor: dziki »

3 sezony przelatałem w DIADORACH EAGLE i uważam że to super bucik, szczurek83 na zeszły sezon kupił SMX-5 i nie przeżyły jego "delikatnego" traktowania, po tym co widziałem na koniec sezonu na jego nogach to lipa.
skunio87
Motocykl: CBR 954 RR
Rok produkcji: 2003

Post autor: skunio87 »

Musze przyznać ze te diadora eagle też sie nieźle prezentują chociaż skresliłem je listy faworytów. Robi mi sie coraz większy bajzelw głowie, każdy chwali co innego, chyba trzeba będzie zrobić kasting dl tych 4 marek: alpine, sidi, puma i diadora :)
Fire, fire, fire burning :)
dziki
Motocykl: sc33 było, sc57 było, teraz Aprilia rsv1000
Rok produkcji: 2006

Post autor: dziki »

Jak masz kase kup SIDI, jak chcesz wydać mniej kup DIADORY. Uważaj tylko na handlowców z intermotors :fuckyou: , bo jak spotkasz takiego na forum to namówi cię na nic niewarte alpinestars :D
Awatar użytkownika
fabiq
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: SC33
Rok produkcji: 0

Post autor: fabiq »

jesli chodzi o rozmiar buta to z doswiadczenia wiem ze u 99% klientow trzeba wybrac rozmiar o jeden wiekszy

co do roznych bucikow to nie kazde pasuja na wybranego klienta! np osoba majaca stope z duzym podbiciem nie zapnie zamka w smxplusach a znow osoba niska a grubej kosci nie zapnie zamka w raytekach cz tez pumie

generalnie jestem za tym abys sobie najpierw gdzies cos zalozyl na noge i zobaczyl czy sie wogole dla ciebie nadaje

co do sidi to jestem zdania ze wszystkie modele powyzej B2 sa gadzeciarskie

co do alpiny to chyba jasne - NIE MA JAZDY BEZ GWIAZDY - i kazdy o tym wie :diabel2:
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte :)
crazyduck
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl:

Post autor: crazyduck »

dziki pisze:Jak masz kase kup SIDI, jak chcesz wydać mniej kup DIADORY. Uważaj tylko na handlowców z intermotors :fuckyou: , bo jak spotkasz takiego na forum to namówi cię na nic niewarte alpinestars :D nic nie warte chyba zartujesz
co do alpiny to chyba jasne - NIE MA JAZDY BEZ GWIAZDY - i kazdy o tym wie :diabel2: i wszystko jasne
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne Dyskusje”