Ocenianie ogłoszeń z internetu - SC33
- pit
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc57a
- Rok produkcji: 2005
-
Gruby84
- Motocykl: cbr900rr
- Rok produkcji: 1999
Napisalem do goscia mayla odpisal znadal aktualne i podal nr bede dzwoni i umawial sie na 5tek hmm ze tani wiem papiery wszystkie i ks serwisowa ponoc jest moto w super stanie podobno jak sie orientuje to te sprzety chodza po 8 do 15 klockow funtow a ten po przeliczeniu bedzie jakies 5 z hakiem wiec nie wiem dlatego pytam
kiera 2 koła i mina wesoła:)
-
seliw
- Motocykl: jeszcze brak
- Rok produkcji: 0
Ocenianie ogłoszeń z internetu - SC33
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2011, 12:36 przez seliw, łącznie zmieniany 1 raz.
- Honda
- Motocykl: Były dwie SC33
- Rok produkcji: 1999
Tak jak trauma pisze musiałbyś ją obadać, ale po lewym deklu widać że mogła mieć też przygodę z drugiej strony. Jeżeli miałbyś na wydanie trochę więcej to mam na sprzedaż swoją SC33 rok 1999 z tego tematu:
http://forum.fireblade.pl/topics11/fire ... vt8285.htm
http://forum.fireblade.pl/topics11/fire ... vt8285.htm
-
Kriss
- Motocykl: Honda CBR 900RR SC 33
- Rok produkcji: 1996
Cześć, po obejrzeniu zdjęć widzę, że na pewno malowanie nie pochodzi z 96r. a to które widać jest wykonane chyba spreyem, poza tym moto miało dwa szlify, to znaczy z dwóch stron, z prawej widać, że krasch pad jest zeszlifowany aż do owiewki, więc szlifierka trwała dobrą chwilę a raczej kilkanaście dobrych metrów, nie wiadomo jak ma się teraz uchwyt silnika do którego wkręca się krasch pada, zaczepy chłodnicy itp. natomiast z lewej strony krasch pad i dekiel też są zeszlifowane. Poza tym moto nie wygląda na zadbane. Ja osobiście nie kupiłbym go widząc jego stan , można się wpier??lić na niezłą minę.
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
-
pekal1
- Motocykl: CBR 1137 FIREBLADE
- Rok produkcji: 1998
bez przesady... dekiel przerysowany to od razu pęknięty blok... może jeszcze jest poszukiwany przez smerfy O.o
Myślę że maszynka godna uwagi ale na pewno nie za te pieniądze. Wolał bym już dołożyć i kupić 98-99R. Trzeba by tam jechać , dobrze obejrzeć motocykl, sprawdzić jak chodzi i mieć kogoś kto się zna na rzeczy żeby zbił z ceny.
Przy tańszych motocyklach sprawdź wszystko... łącznie z napędem ... bo w Polsce to jak robi się za długi to skracają
Myślę że maszynka godna uwagi ale na pewno nie za te pieniądze. Wolał bym już dołożyć i kupić 98-99R. Trzeba by tam jechać , dobrze obejrzeć motocykl, sprawdzić jak chodzi i mieć kogoś kto się zna na rzeczy żeby zbił z ceny.
Przy tańszych motocyklach sprawdź wszystko... łącznie z napędem ... bo w Polsce to jak robi się za długi to skracają