Forum sie popsulo
- Tytus
- Administrator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
Forum sie popsulo
Wlasnie naprawilem forum, nie bylo mnie przez 2 dni a tu taka niespodzienka... juz powinno wszytsko smigac... 
-
tedi 954 rr
- Motocykl: honda cbr 954 rr
- Rok produkcji: 2003
- lukasz302
- Motocykl: CBR 1000 RR SC57
- Rok produkcji: 2005
Witam Doczepie się do tematu ale coś mnie dręczy ostatnio. Nie wiem z czyjej to winy może coś ja nacisnąłem ale mam problem . Jeśli wejde na zakładke forum to mam pomniejszoną czcionkę tak że niektóre wyrazy są nie do odczytania . Niw eiem co się stało ale juz tak mam coś od tygodnia może mniej ale coś jest inaczej . Tylko ja tak mam?? Szczerze mówiąc wolałbym żeby to wróciło do takiego stanu jak było przed. Wy też tak macie???
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003
- lukasz302
- Motocykl: CBR 1000 RR SC57
- Rok produkcji: 2005
Umnie własnie cos jest nie tak a zwłaszcza jeśli chodzi o podpisy użytkowników (chodzi mi o zdjęcie i podpis uzytkownika miejscowość to tam nie moge sie wyczytać wogóle tak cos się pochraniło i niewiem co mogłem zrobić bo prawdopodobnie coś nie tak zrobiłem tylko co??? Aha a to całe pole gdzie są wiadomości to macie rozciągnięte na cały monitor?? Bo ja mam troche węziej a po bokach mam te loga CBR Fireblade iHondy szara na czarnym tle, a wydawało mi się że poprzednio to było na całym ekranie to pole gdzie posty mogłem pisać. Jeśli macie inaczej i byc może wiecie co mam nie tak to napiszcie. Pozdrawiam
[ Dodano: Wto Lut 03, 2009 10:26 pm ]
Tutaj powinien być Screen
[ Dodano: Wto Lut 03, 2009 10:30 pm ]
Dodam jeszcze tylko że na głównej stronie mam wszystko OK. tylko na forum nawet jak mam okno logowania to jest jakoś to wszystko mniejsze i literki pokręcone ale tylko te które są na żółto a te na biało co są zaznaczone to mam tylko mniejsze.
[ Dodano: Wto Lut 03, 2009 10:26 pm ]
Tutaj powinien być Screen
[ Dodano: Wto Lut 03, 2009 10:30 pm ]
Dodam jeszcze tylko że na głównej stronie mam wszystko OK. tylko na forum nawet jak mam okno logowania to jest jakoś to wszystko mniejsze i literki pokręcone ale tylko te które są na żółto a te na biało co są zaznaczone to mam tylko mniejsze.
- Załączniki
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
hmm u mnie jest wszytsko ok, sprobujcie wyczyscic pliki cockie w przegladarce... i odswierzyc strone. Nie mam pomyslu co moze byc nie tak bo na wszystkich przegladarkach mam ok (IE, FF, Opera i Chrome)
Wejdzcie do menu Widok i sprawwdzcie opcje powiekszenie w przegladarkach moze tam macie namieszane...
Co do szerokosci to forum jest ustawione sztywno na 950px wiec nie rozciegnie ci sie na caly monitor...
Wejdzcie do menu Widok i sprawwdzcie opcje powiekszenie w przegladarkach moze tam macie namieszane...
Co do szerokosci to forum jest ustawione sztywno na 950px wiec nie rozciegnie ci sie na caly monitor...