Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cześć Jestem nowym użytkownikiem tej stronki, śmigam hondą cbr 900rr sc33. Jest w moim posiadaniu od kwietnia ub. roku, jestem z niej bardzo zadowolony Wcześniej śmigałem rs 125. LwG!
A więc pochodzę z opola,mechaniką motocyklową zajmujemy się juz 20 lat najpierw różne warsztaty,potem praca w yamaha poland,od 6 lat serwis na własną rękę,moja specjalizacja yamaha i honda,choć robimy wszystko co ma 2 koła+quady skutery wodne i śnierzne.Tak jak pisałem właśnie rozszerzamy swoją ofertę o diagnostykę motocyklową wszystkich marek,pod koniec roku rozbudowa i hamownia .
Witam wszystkich właśnie kupiłem 900rr sc28 ale niestety bez pieca i szukam powoli to na tyle ode mnie mam nadzieje, że uzyskam pomocy z forum w potrzebie i jeśli tylko będę potrafił też pomoge
Witam wszystkich serdecznie. Co prawda od dłuższego czasu przeglądam tematy na forum i najwyższy czas się przywitać. Pochodzę ze Śląska śmigałem na 600rr ale przyszedł czas na litra. Planuje zakupić sc59 ewentualnie gixa k8 może k9. Tylko proszę nie CENZURA...mnie od razu. Po to wertuje fora żeby zanim wydam trochę pesos podjąć najlepszą decyzje. Pozdrawiam