Buty FORMA, DIADORA czy może jakieś inne w przystępnej cenie
- RobKlim
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: było SC 57 B jest GIX 1000
- Rok produkcji: 2008
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
jesli chodzi o rozmiar buta to z doswiadczenia wiem ze u 99% klientow trzeba wybrac rozmiar o jeden wiekszy
co do roznych bucikow to nie kazde pasuja na wybranego klienta! np osoba majaca stope z duzym podbiciem nie zapnie zamka w smxplusach a znow osoba niska a grubej kosci nie zapnie zamka w raytekach cz tez pumie
generalnie jestem za tym abys sobie najpierw gdzies cos zalozyl na noge i zobaczyl czy sie wogole dla ciebie nadaje
co do sidi to jestem zdania ze wszystkie modele powyzej B2 sa gadzeciarskie
co do alpiny to chyba jasne - NIE MA JAZDY BEZ GWIAZDY - i kazdy o tym wie
co do roznych bucikow to nie kazde pasuja na wybranego klienta! np osoba majaca stope z duzym podbiciem nie zapnie zamka w smxplusach a znow osoba niska a grubej kosci nie zapnie zamka w raytekach cz tez pumie
generalnie jestem za tym abys sobie najpierw gdzies cos zalozyl na noge i zobaczyl czy sie wogole dla ciebie nadaje
co do sidi to jestem zdania ze wszystkie modele powyzej B2 sa gadzeciarskie
co do alpiny to chyba jasne - NIE MA JAZDY BEZ GWIAZDY - i kazdy o tym wie
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
co do alpiny to chyba jasne - NIE MA JAZDY BEZ GWIAZDY - i kazdy o tym wiedziki pisze:Jak masz kase kup SIDI, jak chcesz wydać mniej kup DIADORY. Uważaj tylko na handlowców z intermotors, bo jak spotkasz takiego na forum to namówi cię na nic niewarte alpinestars
nic nie warte chyba zartujesz