Paweł
Przywitaj się tutaj!
-
pablo_65
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
- Hietala
- Motocykl: SC50
- Rok produkcji: 2002
Witam wszystkich użytkowników i pasjonatów hondy fireblade
. Mam na imie Bartosz i jestem z rzeszowa. Ostatnio sprzedałem swoja F3 i zakupiłem SC50 z 2002 roku w najpiękniejszym jak dla mnie malowaniu,dlatego też zarejestrowałem się na waszym forum. Mam nadzieję że uzyskam od was dużo cennych rad w razie problemu z moto jak i będe mógł sam wam pomóc. Pozdrawiam i życze bezpiecznego nawijania kilometrów.
-
august sc33
- Motocykl:
-
Wegnarjusz
- Motocykl:
-
MariuszCBR1000R
- Motocykl:
Witam!!!
Od czerwca 2013 jestem posiadaczem Hondy CBR 1000RR SC59
nie ukrywam że często zaglądałem na tą stronę w poszukiwaniu inspiracji w modyfikacji mojej Hondy
Postanowiłem wyjść z ukrycia i przywitać kolegów bo robicie kawał dobrej roboty na forum i nie raz mi pomogły wasze tematy na forum
Wcześniej latałem na GSX-R 750 K5. i przyszedł czas na zmianę, na początku szkukałem GSX-R k7-k8. jednak padł wybór na SC59 i nie żałuje jednak Honda to Honda
Tyle o mnie...do zobaczenia na Trasie LwG
Od czerwca 2013 jestem posiadaczem Hondy CBR 1000RR SC59
nie ukrywam że często zaglądałem na tą stronę w poszukiwaniu inspiracji w modyfikacji mojej Hondy
Wcześniej latałem na GSX-R 750 K5. i przyszedł czas na zmianę, na początku szkukałem GSX-R k7-k8. jednak padł wybór na SC59 i nie żałuje jednak Honda to Honda
Tyle o mnie...do zobaczenia na Trasie LwG