Oceniamy ogłoszenia z internetu - sc57
- sebaER5
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: zx6r B1H 03 CBR 1000RR 04
- Rok produkcji: 2004
- Siwy_
- Motocykl: Litr RR '04
Witam forumowiczów w niedzielny wieczór.
A więc tak, w sobote z rana pojechalem do CBR'ki 2006 z Lublina a bliżej mówiac z Lubartowa, malowanie niebiesko-żółte, ogłoszenie z otomoto.
Odradzam ten motocykl wszystkim tym którzy lubia sprzęty w dobrym stanie.
A wiec tak, zaczynając od przodu motocykla- cieknąca lewa laga, klejona czacha z boku nad lewą lampą patrząc od wewnątrz, pomalowana jako tako, pęknięcie pod lusterkiem mające około 5-8cm, naklejki WSZYSTKIE w beznadzienym stanie, przyklejone chyba na śline, bak malowany, niebieska farba na granicach pomieszna z żółtą, obydwa boki malowane, chlodnica posiadała nieorginalne śruby mocujące do ramy, śruby te były identyczne którymi są przykrecone ławeczki do kostki brukowej w Kocku, zadupek oczywiscie spawany, mega gluty widoczne od wewnątrz, płyn we wszystkich zbiorniczkach był koloru prawdziwej, włoskiej kawy. Silnik może i chodził ładnie, ale wszystko z zewnątrz mnie odstraszało. Tak więc odradzam wszystkim tym którzy szukają dobrej sztuki.
Jedyną pozytywną atrakcją tej podróży było zimne piwko w drodze powrotnej na rynku w Kocku
Pozdrawiam oraz wznawiam moje poszukiwania ''lalki''
A więc tak, w sobote z rana pojechalem do CBR'ki 2006 z Lublina a bliżej mówiac z Lubartowa, malowanie niebiesko-żółte, ogłoszenie z otomoto.
Odradzam ten motocykl wszystkim tym którzy lubia sprzęty w dobrym stanie.
A wiec tak, zaczynając od przodu motocykla- cieknąca lewa laga, klejona czacha z boku nad lewą lampą patrząc od wewnątrz, pomalowana jako tako, pęknięcie pod lusterkiem mające około 5-8cm, naklejki WSZYSTKIE w beznadzienym stanie, przyklejone chyba na śline, bak malowany, niebieska farba na granicach pomieszna z żółtą, obydwa boki malowane, chlodnica posiadała nieorginalne śruby mocujące do ramy, śruby te były identyczne którymi są przykrecone ławeczki do kostki brukowej w Kocku, zadupek oczywiscie spawany, mega gluty widoczne od wewnątrz, płyn we wszystkich zbiorniczkach był koloru prawdziwej, włoskiej kawy. Silnik może i chodził ładnie, ale wszystko z zewnątrz mnie odstraszało. Tak więc odradzam wszystkim tym którzy szukają dobrej sztuki.
Jedyną pozytywną atrakcją tej podróży było zimne piwko w drodze powrotnej na rynku w Kocku
Pozdrawiam oraz wznawiam moje poszukiwania ''lalki''
-
Marek760i
- Motocykl: S1000RR
- Rok produkcji: 2012
przy tym fanie jaki daje sc59 picie tego oleju to pryszcz, wiekszosc to by najlepiej chciała kupic motor i juz nic przy nim nie robic , nie remontowac, dokłedac i jeszcze najlepiej sprzedac z zyskiem, nie ma tak lekko chłopcy, kazda V-ka pije olej i jakos nikt nie narzeka. kazy motor ma jakąs wade ale trzeba z tym zyc,
-
gumis_rs50
- Motocykl: było SC57B obecnie brak
- Rok produkcji: 2006
- sebaER5
- Motocykl: zx6r B1H 03 CBR 1000RR 04
http://allegro.pl/honda-cbr-1000-rr-i1621136468.html
Ta chodzi ladnie ogladalme, ale jeden kluczyk i obity lekko prawy ogranicznik (patrz rama).
1 wlasiciel tak wynika z mot. Ogolnie ladna sztuka, ale sobie odpuscilem i kupilem od pierwszego wlasiciela z salonu i jeszcz okazalo sie ze znajomy. Co prawda owiewki w oplakanym stanie ale motocykl wygladal super. pod spodem
. A owiewki nie klejone nigdzie tylko nieudolnie przemalowane na czarno (p.s. chetnie je sprzedam ). Dolozylme 2600 i mam w oryginale już. Owiewki sciagnalem z UK. Teraz jeszcze klameczki PP racing (oryginale tez chetnie opyle) crashe i do obnizenia od kilka cm.
Ta chodzi ladnie ogladalme, ale jeden kluczyk i obity lekko prawy ogranicznik (patrz rama).
1 wlasiciel tak wynika z mot. Ogolnie ladna sztuka, ale sobie odpuscilem i kupilem od pierwszego wlasiciela z salonu i jeszcz okazalo sie ze znajomy. Co prawda owiewki w oplakanym stanie ale motocykl wygladal super. pod spodem
-
gumis_rs50
- Motocykl: było SC57B obecnie brak
- Rok produkcji: 2006
Prośba o ocene
Witam zna ktoś tego może Repsola? Chciałem was zapytać czy to są oryginalne plastiki czy chińskie bo malowania Repsola nie potrafię rozróżnić...Jak rozmawiałem przez telefon to właściciel mówił ze wszystko jest w ładnie pięknie... Ale wole się upewnić za nim przejadę 500 kilometrów... Pozdrawiam
http://moto.allegro.pl/honda-cbr-1000-r ... 52951.html
http://moto.allegro.pl/honda-cbr-1000-r ... 52951.html