Przywitaj się tutaj!
-
llooki
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 90ORR SC28
- Rok produkcji: 0
Witam Uzytkownikow Fireblade
Serdecznie witam wszystkich motocyklistow a w szczegolnosci wlasicieli FIrebladow. Jestem szczesliwym posiadaczem cbr900rr sc28 od kilku dni a dokladniej od 30.05.08 Wczesniej okielznalem Suzuki GSX750F. Teraz po kilku dniach jazdy firebladem wiem ze okielznanie gsxf to byla prosta sprawa:) Pozdrowienia dla wszystkich i dozobaczenia na zlotach.
-
GARDMAR
- Motocykl: HONDA CBR 929 2001r.
Witam!
Witam wszystkich posiadaczy fireblade! od dzisiaj jestem posiadaczem 929 z 2001r.,jest to mój pierwszy motocykl(nie licząc motorynki 10lat temu użytkowanej podczas wakacji) i mam nadzieję że dokonałem słusznego wyboru,a wrażenia z jazdy są niesamowite!!!
pozdrawiam i liczę na pomoc gdy pojawi się jakiś problemik...
pozdrawiam i liczę na pomoc gdy pojawi się jakiś problemik...
-
Jacek
- Motocykl: CBR 929
Witam i gratuluje , przede wszystkim odwagi a dopiero pozniej motocykla . Nie krytykuje takiej decyzji ale zastanawiam sie czy bedziesz potrafil poradzic sobie z litrowyn motocyklem . Jestem zwolennikiem ewolucji motocyklowej i moze bez nadmiernej przesady ale blizszy kontakt z 500tka napewno nie zaszkodzi . Ba , pozwoli nabrac potrzebnych nawykow , wybaczy drobne a czasem i wieksze bledy oraz pozwoli oswoic sie z niebezpieczenstwami czychajacymi na nas zawsze i wszedzie .
Oczywiscie sa wyjatki od regul
Zycze samych pozytywnych wrazen , szerokich i pokreconych drog , koniecznie z super przyczepnym asfaltem
---
pozdrawiam
Oczywiscie sa wyjatki od regul
Zycze samych pozytywnych wrazen , szerokich i pokreconych drog , koniecznie z super przyczepnym asfaltem
---
pozdrawiam
Jacek
Witam wszystkich sc44 :)
Witam wszytskich
Mam na imie Łukasz, jestem z Kielc i stałem się posiadaczem pięknej Hondy CBR 900 RR 2001 r.
Honde kupiłem z przebiegiem 32 tys ale mysle ze jak na sc44 to nie jest duzy przebieg.
Przesdtawiam fotki:
Honde sprowadziłem sam z Angli, kupiłem ją od pierwszego właściciela.
Jest bardzo zadbana z udokumentowaną cała historia.
Przy okazji chcialbym sie was zapytać ile mogla by być warta w Polsce jesli chcialbym ja sprzedac.
Honda posiada:
- zmienione zawieszenie przednie na KAIS (Strona producenta )
- zmienione zawieszenie tylne na SHOWA ( Strona producenta )
- crashpady firmy RG-RACING
- przednie hamulce BREMBO
- tylny hamulec firmy QP, zmienione mocowanie tylnego hamulca
- filtr powietrza firmy K&N
- karbonowa osłona dekla od oleju
- wydech firmy VIPER
- karbonowy błonik przedni ( racingowy )
- przwody w oplocie stalowym ( przednie i tylne )
- alarm DATATOOL ( jednen z najwyzszych modeli )
- stelaz pod kufer GIVI
- Xenon
- nowy napęd DID X'ring
- polerowany wahacz
- udokumentowany przebieg wraz z ksiązkami serwisowymi fakturami itp.
- rok 2001 32 tys przebiegu
- bezwypadkowy
Dzieki za odp. i pozdrawiam wszytskich posiadaczy SC44
Mam na imie Łukasz, jestem z Kielc i stałem się posiadaczem pięknej Hondy CBR 900 RR 2001 r.
Honde kupiłem z przebiegiem 32 tys ale mysle ze jak na sc44 to nie jest duzy przebieg.
Przesdtawiam fotki:
Honde sprowadziłem sam z Angli, kupiłem ją od pierwszego właściciela.
Jest bardzo zadbana z udokumentowaną cała historia.
Przy okazji chcialbym sie was zapytać ile mogla by być warta w Polsce jesli chcialbym ja sprzedac.
Honda posiada:
- zmienione zawieszenie przednie na KAIS (Strona producenta )
- zmienione zawieszenie tylne na SHOWA ( Strona producenta )
- crashpady firmy RG-RACING
- przednie hamulce BREMBO
- tylny hamulec firmy QP, zmienione mocowanie tylnego hamulca
- filtr powietrza firmy K&N
- karbonowa osłona dekla od oleju
- wydech firmy VIPER
- karbonowy błonik przedni ( racingowy )
- przwody w oplocie stalowym ( przednie i tylne )
- alarm DATATOOL ( jednen z najwyzszych modeli )
- stelaz pod kufer GIVI
- Xenon
- nowy napęd DID X'ring
- polerowany wahacz
- udokumentowany przebieg wraz z ksiązkami serwisowymi fakturami itp.
- rok 2001 32 tys przebiegu
- bezwypadkowy
Dzieki za odp. i pozdrawiam wszytskich posiadaczy SC44
-
Jacek
- Motocykl: CBR 929
Witam i gratuluje dobrego wyboru - SC 44 
Sporo modyfikacji ktos wprowadzil do tego motocykla i jak dla mnie nie podnosi to jego wartosci bo wlasciwie na serii wszystko daje rade . Wiadomo lepsze hamulce nigdy nie zaszkodza ale fabryczne tez nie sa najgorsze . Fabryczne zawieszenie z pełna regulacja spokojnie daje rade takze .Za to przy ostrej jezdzie po naszych drogach przydalby sie amortyzator skretu , oj przydalby sie
Motocykl ktory prezentujesz na zdjeciach jest to model z 2000 roku a nie 2001 . Byc moze pierwsza rejestracja byla w 2001 roku . Dla poparcia mojej tezy zalaczam link :
http://www.fireblade.pl/sc44_malowania_eu.php
Poza tym motocykl wyglada na super zadbany i dopieszczony wieci pewnie bedzie Cie dlugo cieszyl .
---
pozdrawiam
Sporo modyfikacji ktos wprowadzil do tego motocykla i jak dla mnie nie podnosi to jego wartosci bo wlasciwie na serii wszystko daje rade . Wiadomo lepsze hamulce nigdy nie zaszkodza ale fabryczne tez nie sa najgorsze . Fabryczne zawieszenie z pełna regulacja spokojnie daje rade takze .Za to przy ostrej jezdzie po naszych drogach przydalby sie amortyzator skretu , oj przydalby sie
Motocykl ktory prezentujesz na zdjeciach jest to model z 2000 roku a nie 2001 . Byc moze pierwsza rejestracja byla w 2001 roku . Dla poparcia mojej tezy zalaczam link :
http://www.fireblade.pl/sc44_malowania_eu.php
Poza tym motocykl wyglada na super zadbany i dopieszczony wieci pewnie bedzie Cie dlugo cieszyl .
---
pozdrawiam
Jacek
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
Fabiq - MotoBracia olsztyn
Czesc.
Witam wszystkich uzytkownikow tego forum.
jestem szczesliwym posiadaczem cbr 900 rr 919 sc33 z 1999 roku, zjezdzilem juz kilka sztuk roznych motocykli w tym sc28
pracuje w intermotors w olsztynie wiec jesli ktos potrzebuje kasku, kurtki lub innego graciorstwa to zapraszam na PW lub GG 2597707
moje motocykle mozecie oblukac na stronie > http://polskajazda.pl/Profil,Honda,CBR, ... BR,900/682
zapraszam rowniez na strone naszej ekipy www.motobracia.pl
mam kilka filmow na youtube szukajcie fabiq1980
Witam wszystkich uzytkownikow tego forum.
jestem szczesliwym posiadaczem cbr 900 rr 919 sc33 z 1999 roku, zjezdzilem juz kilka sztuk roznych motocykli w tym sc28
pracuje w intermotors w olsztynie wiec jesli ktos potrzebuje kasku, kurtki lub innego graciorstwa to zapraszam na PW lub GG 2597707
moje motocykle mozecie oblukac na stronie > http://polskajazda.pl/Profil,Honda,CBR, ... BR,900/682
zapraszam rowniez na strone naszej ekipy www.motobracia.pl
mam kilka filmow na youtube szukajcie fabiq1980
-
kaczan
- Motocykl: sc33 99r
witam wszystkich
siema,
chcialbym przywitac sie z wszystkimi, bladego ujezdzam okolo miesiaca, narazie dopiero 1500km i jedna opona
chcialbym przywitac sie z wszystkimi, bladego ujezdzam okolo miesiaca, narazie dopiero 1500km i jedna opona