[*] Katastrofa w Smoleńsku [*]
-
mario_v6
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc59 sc44 track bike
- Rok produkcji: 2009
- LENAR
- Motocykl: 1000RR Repsol
- Rok produkcji: 2005
po tej tragedii mam smutną refleksję, bo niestety w necie nie brakuje takich wypowiedzi jak walek809, i tak sobie myślę, że biedny los naszego narodu gdy tacy ludzie wezmą się za wychowanie swoich dzieci -bo na kogo je wychowają te pustaki?, jaki szacunek do życia i drugiego człowieka im wpoją? smutne to jest na prawdę
- demon2418
- Motocykl: STREETFIGHTER CBR1100XX
- Rok produkcji: 0
Ale się podniecacie dziewczyny.
Jackson pedofil,Kaczyński kartofel...za życia wyśmiewani,po śmierci uwielbiani.Nie raz psy wieszaliście a teraz nagle patriotyzm się obudził.
MAM TO SZCZERZE W DUPIE CO SIĘ STAŁO,jedynie szkoda rodzin ofiar i nic więcej.
Z obory wyszedł i stał się człowiekiem na stanowisku,ciekawe czy jak zwykły szarak ginie w wypadku to też ogłaszają żałobę narodową...a niby niema gorszych i lepszych ludzi bo cżłowiek to człowiek KAŻDY TAKI SAM...
Latają sobie z imprezki na imprezkę za nasz hajc,byli tam potrzebni jak palec w dupie,jak w wielu innych miejscach...
Jackson pedofil,Kaczyński kartofel...za życia wyśmiewani,po śmierci uwielbiani.Nie raz psy wieszaliście a teraz nagle patriotyzm się obudził.
Z obory wyszedł i stał się człowiekiem na stanowisku,ciekawe czy jak zwykły szarak ginie w wypadku to też ogłaszają żałobę narodową...a niby niema gorszych i lepszych ludzi bo cżłowiek to człowiek KAŻDY TAKI SAM...
Latają sobie z imprezki na imprezkę za nasz hajc,byli tam potrzebni jak palec w dupie,jak w wielu innych miejscach...
- Świsiu_cbr
- Motocykl: HONDA CBR 1000 rr
- Rok produkcji: 2004
- slamann
- Motocykl: HONDA CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004
Wyluzuj chłopiedemon2418 pisze:Ale się podniecacie dziewczyny.
- Bartek_929
- Motocykl: Honda CBR 929
- Rok produkcji: 2001
Szkoda mi ofiar i ich rodzin, ale:
1. Kaczyński - człowiek jak wszyscy inni.
2. Każdego szkoda bez względu na to czy jest prezydentem czy nie.
3. Prezydenta można zastąpić - mało to chętnych na jego posadę?
4. Wg mnie nie nadawał się kompletnie na to stanowisko.
5. Ileż można słuchać w tv jedno i to samo?
6. Czemu tak wiele ludzi zapomina o tym, że oprócz pary prezydenckiej samolotem leciało jeszcze 90 pare osób?
7. Dlaczego w telewizji o nich się nie mówi? Od rana usłyszałem kilka zdań w tym nic konkretnego.
8. Tak naprawdę największy kryzys przeżyje Wojsko Polskie. Najważniejsi dowódcy [*]
9. Śmieszą mnie te wszystkie sztuczne wypowiedzi w radiu jak i tv.
10. Nie rozumiem jak można porównywać prezydenta do Jana Pawła II.
1. Kaczyński - człowiek jak wszyscy inni.
2. Każdego szkoda bez względu na to czy jest prezydentem czy nie.
3. Prezydenta można zastąpić - mało to chętnych na jego posadę?
4. Wg mnie nie nadawał się kompletnie na to stanowisko.
5. Ileż można słuchać w tv jedno i to samo?
6. Czemu tak wiele ludzi zapomina o tym, że oprócz pary prezydenckiej samolotem leciało jeszcze 90 pare osób?
7. Dlaczego w telewizji o nich się nie mówi? Od rana usłyszałem kilka zdań w tym nic konkretnego.
8. Tak naprawdę największy kryzys przeżyje Wojsko Polskie. Najważniejsi dowódcy [*]
9. Śmieszą mnie te wszystkie sztuczne wypowiedzi w radiu jak i tv.
10. Nie rozumiem jak można porównywać prezydenta do Jana Pawła II.
- LENAR
- Motocykl: 1000RR Repsol
- Rok produkcji: 2005
też masz tytuł profesora, czy doktora habilitowanego? dzieciaku leć odrób lekcje...Bartek_929 pisze:1. Kaczyński - człowiek jak wszyscy inni.
idź się powieś, na miejsce twojej pracy czekają lub będą czekać następni chętniBartek_929 pisze:3. Prezydenta można zastąpić - mało to chętnych na jego posadę?
wczoraj wieczorem co najmniej dwa razy widziałem w telewizji jak przedstawiano WSZYSTKICH, od Prezydenta, poprzez polityków i generałów, po stewardessy i mechanika.Bartek_929 pisze:. Czemu tak wiele ludzi zapomina o tym, że oprócz pary prezydenckiej samolotem leciało jeszcze 90 pare osób?
Nie gadaj głupot, jak tego nie widziałeś, to nie krzycz, że się o nich zapomniało.
- walek809
- Motocykl: streetfighter
- Rok produkcji: 0
LENAR, temat jest po to żeby każdy mógł się wypowiedzieć a Ty obrażasz od pustaków wyzywasz , nie znasz mnie więc po co takie rzeczy wygadujesz . Ty masz taki stosunek do tego inni inny proste więc nie obrażaj innych którzy mają swój pogląd na tych ludzi . jak masz taki szacunek do zmarłych tragicznie to uszanuj zdanie innego człowieka .
sorki za wywołanie nie potrzebnej debaty bo katastrofy się nie odwróci ani życia człowieka także .
sorki za wywołanie nie potrzebnej debaty bo katastrofy się nie odwróci ani życia człowieka także .
- Bartek_929
- Motocykl: Honda CBR 929
- Rok produkcji: 2001
LENAR pisze:też masz tytuł profesora, czy doktora habilitowanego? dzieciaku leć odrób lekcje...
Aleksander Kwaśniewski podczas swojej kadencji prezydenckiej nie miał nawet wyższego wykształcenia, a jego styl wypowiedzi i reprezentatywność były nieporównywalnie lepsze od prof. dr. hab. Nie trzeba mieć wielkich tytułów aby być dobrym człowiekiem. Widziałeś kiedyś 19-letniego profesora? Włącz może logiczne myślenie, bo jak do tej pory wszystko wskazuje na to że padłeś ofiarą mediów. Z klapkami na oczach łapiesz wszystko co ci przekazują, bo oczywiście własnej wiedzy nie posiadasz. Zapewne jesteś jedną z tych osób, które za życia prezydenta wyśmiewały się z niego, a po tragedii nagle przyszło nawrócenie. Obłudni ludzie, "kibice sukcesu" polityki.LENAR pisze: idź się powieś, na miejsce twojej pracy czekają lub będą czekać następni chętni
Jak dla mnie 5 sekund wyświetlania nazwiska i stopnia na ekranie to śmiech.LENAR pisze:wczoraj wieczorem co najmniej dwa razy widziałem w telewizji jak przedstawiano WSZYSTKICH, od Prezydenta, poprzez polityków i generałów, po stewardessy i mechanika.
Nie gadaj głupot, jak tego nie widziałeś, to nie krzycz, że się o nich zapomniało.