15-04-2012 Częstochowa
- stashekcn
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC-57
- Rok produkcji: 2004
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
- Rok produkcji: 0
Podpisuje się pod Kolegą.jaras111x pisze:cytat "Przypominam że podczas trwania zlotu, na Jasnogórskich Błoniach i na Górce Przeprośnej, niedopuszczalny jest jakikolwiek handel i[u] promocja polityczna.[/u]
WIĘC... PIE..OLE MOCHERY,JE..NYCH CZARNUCHÓW W KIECKACH(pedofili) I BOJÓWKI TV TRWAM.może jeszcze młodzież wszechpolska się pojawi??? też im
![]()
"Jeżeli dasz co najmniej 20 zł. otrzymasz pamiątkowy znaczek"- CENZURA jeszcze troche i będzie można tam kupić/dostać mocherki na kask![]()
Pie..ole nie jadę!!!!!! Jeśli planujecie jakieś spotkanie forumowe spoko,będę nawet autem jeśli nie dostane skrzyni ale K!!!!A na teren sabatu nie wchodzę
jeśli kogoś uraziłem sory,to tylko moje odczucie/zdanie i odniesienie do całości.... a pamiętacie co było w zeszłym roku??? ja też nie byłem i się nie pokarze
Mam ochote pojechać, ale tak jak zrobiłem w yyy 2010?
Spotkać się z ludźmi z forum, pogadac chwilę i powrót
-
dziki
- Motocykl: sc33 było, sc57 było, teraz Aprilia rsv1000
- Rok produkcji: 2006
http://gazetawarszawska.com/2012/03/16/4894/
Było i niema. I to jest właśnie wielki koniec zlotów w Częstochowie.
Było i niema. I to jest właśnie wielki koniec zlotów w Częstochowie.
- lisq
- Motocykl: CBR 900RR Fireblade
- Rok produkcji: 1997
Szlag trafił! miał to być mój 1szy zlot na J.Górze, na własnym moto.
Co roku od 5 lat samochodem jeździłem jako sympatyk, spotkać się ze znajomymi i otrzymać błogosławieństwo.
A teraz musiałbym już w sb wyjechać, dochodzą koszty, czas, rozwałka w planach - a te ost szczególnie nie pozwoli mi na podróż
Jakby to było w promieniu 300km, centralna Polska...
A tak
Co roku od 5 lat samochodem jeździłem jako sympatyk, spotkać się ze znajomymi i otrzymać błogosławieństwo.
A teraz musiałbym już w sb wyjechać, dochodzą koszty, czas, rozwałka w planach - a te ost szczególnie nie pozwoli mi na podróż
Jakby to było w promieniu 300km, centralna Polska...
A tak
- TheKriStreet
- Motocykl: Honda CBR 929 Fire Blade
- Rok produkcji: 2001