Ocenianie ogłoszeń z internetu - SC33
-
Voronix
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Fireblade sc33
- Rok produkcji: 1999
dzieki za wypowiedzi ogolnie chce przeznaczyc 5.5 tys na motor glownie chodzi mi o HONDE cbr moze byc tez 600 aczkolwiek wole 900 poniewaz ostatni sezon jezdzilem zx6r i czas na cos mocniejszego co do sprawdzenia wiem tylko jaki dzwiek wydaje zajechany rorzad nic po za tym dlatego problem w tym ze nie mam nikogo takiego kto moglby ze mna jechac i posluchac moto pogladac wiec zapytalem tutaj na forum
strasznie podobaja mi sie streety myslalem tez zeby zaczac przygode ze stuntem aczkolwiek jak trafi sie okazja normalnego sciga tez jestem w stanie takiego kupic dlatego kto moze prsze o jakies rady 
-
Gruby84
- Motocykl: cbr900rr
- Rok produkcji: 1999
hmm no ta 1sza widac ze po przejsciach wiec odradzam co do tego fightera wyglada fajnie ale owiewki ma wymieniane od starszego modelu wiec jak przystalo na street fightera raczej nie byl oszczedzany ..:)powiem tak jesli chcesz fajera 900 sc33 i ma byc to moto na jakis czas to musisz troszke dolozyc ale wierz mi warto bo sprzecior 1sza klasa ja mam zamiar nabyc mlodszy rocznik ale tio po weselichu a sc33 pewnie zostanie jak nie dostane dobrej ceny bo szkoda sprzedawac sentyment hehe:)
kiera 2 koła i mina wesoła:)
- trauma
- Motocykl: CBR 929 RR
- Rok produkcji: 2000
tak jak piszą wyżej.. za taką kase o dobrego fajera to nie ma co marzyć.. Przy odrobinie szczęścia może znajdziesz F2 w dobrym stanie ale o to też ciężko. Dla przykładu ja swoją sprzedałem za 6500 stan perfecto. Dobrego fajera nikt nie wypuści za pół darmo. Bo egzemplarzy takich zdrowych jest naprawdę mało dlatego też się cenią dobrze. Odpuść fajere w tej kasie jak już to szukaj CBR F2.
-
świeżak
- Motocykl: WSK, CR250R,
- Rok produkcji: 0
cbr 900 rr sc33 ogłoszenie do oceny
Witajcie, w poszukiwaniach motocykla, znalazłem ciekawy egzemplarz, po rozmowie ze sprzedającym, przez telefon, moto w bardzo dobrym stanie, faktycznie bez wkładu finansowego, wszystko w pełni sprawne
co o niej sądzicie po zdjeciach?
http://allegro.pl/honda-cbr-900-sc33-po ... 30309.html
mam prośbę, czy jest ktoś z okolic Chełma albo z samego Chełma, kto zna ten motocykl lub mógł by go obejrzeć na żywo dla mnie?
co o niej sądzicie po zdjeciach?
http://allegro.pl/honda-cbr-900-sc33-po ... 30309.html
mam prośbę, czy jest ktoś z okolic Chełma albo z samego Chełma, kto zna ten motocykl lub mógł by go obejrzeć na żywo dla mnie?
-
świeżak
- Motocykl: WSK, CR250R,
- Rok produkcji: 0
mam jakieś 130 km więc nie aż tak daleko, ale jak ja tam pojadę to boje się że ją kupie:D
poza tym aż tak na CBR-ach się nie orientuję więc mogą mi umknąć z podniety jakieś ważne szczegóły, a gdyby ktoś z forum z okolic mógł by ją obejrzeć to na pewno bardziej miarodajne by to było, chociaż posłuchać silnika, czy pracuje jak należy, nie wiem jakie dźwięki w CBR są nie pokojące...
poza tym aż tak na CBR-ach się nie orientuję więc mogą mi umknąć z podniety jakieś ważne szczegóły, a gdyby ktoś z forum z okolic mógł by ją obejrzeć to na pewno bardziej miarodajne by to było, chociaż posłuchać silnika, czy pracuje jak należy, nie wiem jakie dźwięki w CBR są nie pokojące...