naped-modyfikacje sc33
-
crazyduck
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
-
cerber666
- Motocykl: cbr sc57b
- Rok produkcji: 0
ja mam 16 na 45,jest troche zrywniejszy i deko lepiej idzie z gazu na koło.predkosc mam o 5km mniejsza na poszczególnych biegach niz na 16na 42 i chyba niektórzy tutaj przesadzają ze cbr czy gsx750r idzie im na koło z 3 z gazu na takich przełożeniach:))))v-max nie sprawdzałem bo nie mam gdzie i w sumie to mnie to nie interesuje ,na miescie powyżej 200 i tak nie latam 
-
pekal1
- Motocykl: CBR 1137 FIREBLADE
- Rok produkcji: 1998
ceber sprawdzałeś już może Vmax ?
Myślę nad zmianą zębatek u siebie, chciał bym założyć takie przełożenia żeby szła w miarę nieźle z gazu z 2 (nie przy odcince) i zastanawiam się ile wtedy straci z max. Bo jeżeli znaczaco max spadnie to dla mnie gra nie warta świeczki.
Idzie Ci przy tych przełożeniach z 2 ????
Fajnie gdyby tu cziken lub Krolik doradził bo przeczytałem całość i to nie do końca mi dało jasność.
Myślę nad zmianą zębatek u siebie, chciał bym założyć takie przełożenia żeby szła w miarę nieźle z gazu z 2 (nie przy odcince) i zastanawiam się ile wtedy straci z max. Bo jeżeli znaczaco max spadnie to dla mnie gra nie warta świeczki.
Idzie Ci przy tych przełożeniach z 2 ????
Fajnie gdyby tu cziken lub Krolik doradził bo przeczytałem całość i to nie do końca mi dało jasność.
-
cerber666
- Motocykl: cbr sc57b
ja mam 16 na 45 na tym raczej z 2 nie pójdzie,niestety nie sprawdziłem bo zaczeło mi sprzegło slizgac a teraz niestety nie mam mozliwosci sprawdzic,więc powiem Ci dopiero jak warunki pogodowe sie zmienią:)nie wiem jak v-max ale przy takich zmianach o kilka zebów jest nieduża róznica w prędkosci ale duzo przyjemniej sie lata bo moto jest żwawsze i sie fajnie zbiera.
-
PS BXL
- Staly Bywalec

- Motocykl: sc33 98r. CZARNA
na jakich przelozeniach pojdzie to zalezy od twoich umiejetnosci i np czy moto niejest zblokowane na 100hp,
na oryginalnych tez idzie jak wiesz jak poderwac i przy jakich obrotach, a jak zmienisz z tylu na 44,albo z przody na 15 to wiadomo ze bedzie latwiej
a predkosc to mozesz obliczyc z powyzszego wzoru
na oryginalnych tez idzie jak wiesz jak poderwac i przy jakich obrotach, a jak zmienisz z tylu na 44,albo z przody na 15 to wiadomo ze bedzie latwiej
a predkosc to mozesz obliczyc z powyzszego wzoru