Trudny wybór... Który i dlaczego ?

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)
Awatar użytkownika
Siwy_ryry
Staly Bywalec
Staly Bywalec
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: zawsze HONDA !
Rok produkcji: 0

Post autor: Siwy_ryry »

Warta pewnie z 13 ale obstawiam, że dałes około 11 +- 500.

Fajnie wygląda ten "carbon" na ramie itp.

Ale pewnie przy sprzedaży, było by sporo marudzenia, że rama grzebana itp itd.

Jeszcze raz gratki za zakup!
Ładnie wygląda!
Awatar użytkownika
Kamil929
Motocykl: Honda 929
Rok produkcji: 2000

Post autor: Kamil929 »

Nie będe zakładał nowego tematu mam nurtujące mnie pytanie czy warto ?

Sprzedając 954 na stacje podjechało piękne bmw s1000rr i można powiedzieć ze znajomy kierowca od słowa do słowa okazało sie ze ma do sprzedania cbr sc57B 2006R. Nie daleko wiec tego samego dnia obadałem moto... Jest w średnim stanie praktycznie cała do malowania szlif na prawa i lewa strone delikatnie przytarte dekle owiewki do poprawki niektóre trzeba by wymienić/pospawać;/sprzedający dorzuca zadupek dwie owiewki boczne brakowało by tylko dolnego plastiku z prawej strony. Gratis również jest super wzmacniany nowy łańcuch dida pozostaje kupic zębaty i napęd nowy. Do wymiany klocki z tyłu i chyba tyle z tych negatywów. Po tych oględzinach byłem juz całkowicie na NIE!!! Jednak wtedy odpaliliśmy moto i usłyszałem istny majstersztyk silnik igiełka i cały czas mnie teraz gryzie ta cała sprawa. Oprócz tego motocykl miał kiedyś spawany uchwyt w lampie i ma obrotomierz to 13tys????

Stan wizualny moto odstrasza jednak widac ze nie ma dużo najechane km ;/ licznik był najprawdopodobniej wymieniany wiec aktualny jego stan 27t/km nic nie mówi. Motocykl miał badanie na "prostość ramy" zdał egzamin rama prosta są papiery na to.

Cena to 14tys z groszem, cięzki temat dla mnie nie wiem czy jest sens ryzykować chce moto dla siebie wiem ze piec jest git.

Dalej nie wiem czy warto czy dać sobie spokój ?
kalas
Motocykl: brak
Rok produkcji: 0

Post autor: kalas »

Kamil ,

oj coś czuję że ten Blady to na torze był łojony niemiłosiernie. Pogadaj z nim czy nie. Ja akurat motorów z toru sie nie boję , silnikowo zawsze bądź w większości będą ok ale reszta to gnioty. Jak znajomy może coś więcej powie, jak wogóle będzie wiedział.
Awatar użytkownika
Kamil929
Motocykl: Honda 929
Rok produkcji: 2000

Post autor: Kamil929 »

Nie no na torze nie była użytkowana... Raczej wole cos w całości wyjdzie mnie taniej tysiąc dwa a bede miał malowane moto ;/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne Dyskusje”