Mam pytanie czy jest jakoś możliwość osłabienia tylnego hebla tak by po jego wciśnięciu koło się nie blokowało ?
Rozważałem delikatne jego zapowietrzenie ale to chyba głupota :?
Tylny hebel za mocny
- Tylik
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Bmw S1000 RR
- Rok produkcji: 2010
- zbyszek007
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2000
- Cris83cbr900
- Motocykl: było SC33, SC50, SC57A teraz SC33FL
- Rok produkcji: 0
Witam
Tez jestem zdania kolegow ze cos mozesz miec CENZURA. JA czyscilem caly ukl. ham. jak zmienialem przewody na stalowy oplot i w zaciskach byl zgromadzony czarny osad ktory moze powodowac blokowanie sie tloczka ham. Moze warto zagladnac do wnetrza zacisku, w sumie zima a roboty niewiele. Ja czyscilem ukl. ham. denaturatem bo rozpuszczalniki i benzyna zby mocno reaguja z uszelniaczami itp. elementami gumowymi. Napeno sa srodki chem. specjalnie przeznaczone do takich prac ale denaturat jest tani i w miare lato dostepny. Chyba ze masz tak ciezka prawa noge i ci kolo blokuje
.
Tez jestem zdania kolegow ze cos mozesz miec CENZURA. JA czyscilem caly ukl. ham. jak zmienialem przewody na stalowy oplot i w zaciskach byl zgromadzony czarny osad ktory moze powodowac blokowanie sie tloczka ham. Moze warto zagladnac do wnetrza zacisku, w sumie zima a roboty niewiele. Ja czyscilem ukl. ham. denaturatem bo rozpuszczalniki i benzyna zby mocno reaguja z uszelniaczami itp. elementami gumowymi. Napeno sa srodki chem. specjalnie przeznaczone do takich prac ale denaturat jest tani i w miare lato dostepny. Chyba ze masz tak ciezka prawa noge i ci kolo blokuje
-
goOly19
- Staly Bywalec

- Motocykl: r1, drz 400
- Rok produkcji: 0
http://allegro.pl/item364583831_klocki_ ... 9_954.html warto panowie? w sumie tyl jest malo potrzebny ale lepsze to niz blachy;) pozdr