Zaciski 6 tloczkowe do 929
-
zondar
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc44
- Rok produkcji: 2000
Zaciski 6 tloczkowe do 929
koledzy probował ktos zalozyc zaciski 6 tloczkowe jesli tak to z jakiego sprzetu
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
Nie wiem czy ktoś próbował ... ale szczerze to zapytam jaki widzisz w tym sens?
Zakładam , że ganiasz po ulicy , sprzęt ma heble praktycznie najlepsze w klasie w tamtych latach...poważnie brakuje Ci hamulca w 929 ?
Jeśli już masz zamiar zmieniać coś po to żeby uzyskać wydajniejszy hebel to nie lepiej pójść w stronę wrzucenia pożądnej radialnej pompy i oplotu? Ewentualnie do kompletu tarcz...
Tylko mówiąc o nowych częsciach to przy dzisiejszych cenach wydasz na to 1/3 wartości motocykla.
Chyba, że te 6tłoczki mają wyglądać i tylko dlatego o tym myślisz.
Sorry , że nie do końca w temacie ale ciekawośc mnie zżera...
Zakładam , że ganiasz po ulicy , sprzęt ma heble praktycznie najlepsze w klasie w tamtych latach...poważnie brakuje Ci hamulca w 929 ?
Jeśli już masz zamiar zmieniać coś po to żeby uzyskać wydajniejszy hebel to nie lepiej pójść w stronę wrzucenia pożądnej radialnej pompy i oplotu? Ewentualnie do kompletu tarcz...
Tylko mówiąc o nowych częsciach to przy dzisiejszych cenach wydasz na to 1/3 wartości motocykla.
Chyba, że te 6tłoczki mają wyglądać i tylko dlatego o tym myślisz.
Sorry , że nie do końca w temacie ale ciekawośc mnie zżera...
-
zondar
- Motocykl: sc44
- Rok produkcji: 2000
pytanie bylo czysto teoretyczne . poprostu chec wiedzy czy sie da tak zrobic.
odnosnie hebli tak jak mowisz mam zamiar zalozyc oplot zmienic klamki i wrzucic lepsze klocki ale to wszystko w zimie teraz lepiej na wache pieniazki trzymac.
jeszcze jedno pytanie ostatnio przejechalem sie 929 kolegi i on ma duzo twardszy hamulec od czego to zalezey??
odnosnie hebli tak jak mowisz mam zamiar zalozyc oplot zmienic klamki i wrzucic lepsze klocki ale to wszystko w zimie teraz lepiej na wache pieniazki trzymac.
jeszcze jedno pytanie ostatnio przejechalem sie 929 kolegi i on ma duzo twardszy hamulec od czego to zalezey??