interkom SCALA RIDER Q2
-
Bombel
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Suzuki Gsx-r 1000 K9
- Rok produkcji: 2009
interkom SCALA RIDER Q2
Siema jak w temacie czy ktos posiada interkom SCALA RIDER Q2 ? konkretnie jest mi potrzebna instrukcja obslugi po polsku
pozdrawiam
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
tak, ja mam i mam instrukcję po polsku.. trochę późno ale rzadko mogłam zaglądac...
mogę we wtorek zeskanowac i wysłac Ci mailem skan wieczorem... do pon. jestem na L4 i nie mam jak wcześniej tego zrobic
mogę we wtorek zeskanowac i wysłac Ci mailem skan wieczorem... do pon. jestem na L4 i nie mam jak wcześniej tego zrobic
- Ci użytkownicy podziękowali Wściekła za ten post:
- Anonymous
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
spoko wyślę we wt.
[ Dodano: Wto Sty 24, 2012 7:33 pm ]
Gdyby ktoś jeszcze potrzebował - mam pdf na komputerze... do postu nie mogę dodać załącznika tego rozszerzenia, ale jak coś - PW z mailem to wyślę.
[ Dodano: Wto Sty 24, 2012 7:34 pm ]
p.s. dlaczego dostałam pochwałę, a nie piwo
to nie przedszkole, wolę piwo 
[ Dodano: Wto Sty 24, 2012 7:33 pm ]
Gdyby ktoś jeszcze potrzebował - mam pdf na komputerze... do postu nie mogę dodać załącznika tego rozszerzenia, ale jak coś - PW z mailem to wyślę.
[ Dodano: Wto Sty 24, 2012 7:34 pm ]
p.s. dlaczego dostałam pochwałę, a nie piwo
prośba o instrukcję Scala Rider Q2
Witam,
byłbym bardzo wdzięczny za taką instrukcję w naszym języku. Jeśli można prosić o przesłanie na adres emailowy byłbym wdzięczny:) BARDZO WDZIĘCZNY !!!
jantul@wp.pl
Pozdrawiam Jantul
byłbym bardzo wdzięczny za taką instrukcję w naszym języku. Jeśli można prosić o przesłanie na adres emailowy byłbym wdzięczny:) BARDZO WDZIĘCZNY !!!
jantul@wp.pl
Pozdrawiam Jantul
-
bartek4245
- Motocykl: