Oryginalny kask
- majster
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Oryginalny kask
Siemanko, pisze bo interesuje mnie zrobienie oryginalnego malowania kasku, myślałem nad aerografem ale to bardzo drogi interes a poza tym podobno w Polsce jest dwóch ludzi którzy robią to naprawdę dobrze, potem kumpel podpowiedział mi o winylu (foli termozgrzewalnej) nie wiem czy to ten sam styl który jest teraz tak modny w autach, ale po części dowiadywałem się i samo oklejenie w moich stronach (zielona góra) to koszt około 100zł plus projekt (cena w zależności od szczegółowości). co wy o tym myślicie? albo może się ktoś z was tym zajmuje ????
...niema boga jest motór...
- pit
- Motocykl: sc57a
- Rok produkcji: 2005
Kupiłem taki sam kawałek za 27zł, ogólnie stickerbomb jest ok, ale nikt chyba nie robi wzoru na zamówienie??? Jeżeli się zdecydujesz to trzeba mieć sporo wprawy żeby to dobrze przykleić na owalnej powierzchni. Oklejałem trochę małej rowerek i wyszło średnio co innego na aucie gdzie jest duża w miarę prosta powierzchnia, wyszło dobrze i rdzy nie widać

Moto Psycho