ZA DUŻE SPALANIE
-
FAKIR
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
ZA DUŻE SPALANIE
Witam. Mam problem ze spalaniem w mojej 929 . Posiadam ją od stycznia tego roku. Zrobilem juz okolo 1000km. Spalanie nie zeszło poniżej 15 l. starałem sie jezdzic spokojnie na 6 do 90km/h i pali podobnie do ostrego katowania, gumowania itp Za 30zl robie 30km , za 100zl 100km. filtr powietrza byl brudny , zmienilem na nowy i dalej to samo. prosze o pomoc. dodam ze silnik pracuje bez zarzutow.
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
Re: ZA DUŻE SPALANIE
Witam może być to walnięty termostat lub walnięty zwór podciśnienia na listwie wtryskowej i leje Ci tak możesz nawet wyczuć paliwo w oleju jeżeli odkręcisz korek. Znajomy miał taki przypadek w f4i i kilku innych kolegów z tego forum. Jeszcze jedno możesz mieć coś też ze ssaniem walnięte i tak Ci to pijeFAKIR pisze:Witam. Mam problem ze spalaniem w mojej 929 . Posiadam ją od stycznia tego roku. Zrobilem juz okolo 1000km. Spalanie nie zeszło poniżej 15 l. starałem sie jezdzic spokojnie na 6 do 90km/h i pali podobnie do ostrego katowania, gumowania itp Za 30zl robie 30km , za 100zl 100km. filtr powietrza byl brudny , zmienilem na nowy i dalej to samo. prosze o pomoc. dodam ze silnik pracuje bez zarzutow.
Oddam nerkę za cbr :)