GoPro HD HERO 2
- THOMAS
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Sprzedany
- Rok produkcji: 2002
Masz rację, czas pracy jest stanowczo za krótki, a cena akcesoriów to jakieś nieporozumienie... mogli pokusić się chociaż o dodanie ładowarki sieciowej bądź samochodowej. Czytałem kiedyś że zmniejszenie ilości dodatków w zestawie jest owocem sprzeciwu klientów którzy nie chcieli płacić za akcesoria które są w zestawie a nie korzystają z nich. Akcesoriów mniej cena na stany akceptowalna, na EU za duża... Weszła już wersja HERO3plus w cenie hero3 BE
-
emzeta
- Motocykl: kawasaki zx 10r
- Rok produkcji: 2006
Ja do auta kupilem za 70 zika taka ramke i przez ładowarke mozna ciagle nagrywac,w moto wygladalo by to tak ze musialbym pod zapalniczke podlaczyc ale z boku wisial by kabel:)na dluzsze trasy mozna tak zrobic,ja mam karte 32(10)i starcza w zaleznosci od rozdzielczosci na 2/3 gdzinki nagrywania,powiem ci szczerze ze obraz jest mega kozacki!!!pozdr
-
MłodY
- Motocykl: 1000 RR
- Rok produkcji: 2006
Witam:) Panowie prosiłbym o rady ponieważ myślę się nad zakupem GoPro HD HERO 3 i zastanawiam się nad wersją Black Edition lub Black Edition + i chciałbym poznać opinię posiadaczy. Będzie to moja pierwsza kamerka więc moja wiedza na ich temat jest bardzo malutka. Oglądałem recenzje oraz jakoś nagrywania i w porównaniu do Go Pro HD HERO 2 bardzo mi się podoba jakoś nagrywania. Podoba mi się że mają pilota i można sterować kamerka w porównaniu z HERO 2 ale martwi mnie tylko że podobno krótko trzyma bateria ??:( Po za tym jak wam się sprawują te kamerki i czy polecacie ją czy lepiej zainteresować się inną wersją GoPro?? Z góry dziękuje za rady i pozdrawiam 
-
MILO
- Motocykl: CBR SC28
- Rok produkcji: 0
No to powiem że ciekawe rzeczy piszecie
ja co prawda mam GoPro3 white'a nagrywam w 1080p i powiem szczerze ze bateria coś koło 3h trzyma jeszcze nie zdarzyło mi się aby szybciej padła. Co prawda nie używam Wifi bo to niemiłosiernie ciągnie prąd. Włączam i wyłączam z palucha. Z wifi fakt 1.5 h i pozamiatane ale po co Ci Wifi jak jezdzisz 
Co do PC'ta to ja mam do tych zabaw stacjonarny i3 530 2.93Ghz z 4GB Ram'u, dyskiem SSD + do tego jakieś 3 inne dyski talerzowe do trzymania materiałów. No i oczywiście OS 64 bit.
Co do PC'ta to ja mam do tych zabaw stacjonarny i3 530 2.93Ghz z 4GB Ram'u, dyskiem SSD + do tego jakieś 3 inne dyski talerzowe do trzymania materiałów. No i oczywiście OS 64 bit.
- CODA
- Motocykl: SC57
- Rok produkcji: 2004
Bierz Black'a... warty ceny. Obraz znacznie lepszy od II.
Mi kamerka też pociągnie czasem do 3h, nagrywam w 1080p, też z wyłączonym WiFi.
Ogólnie znacznie lepiej sobie radzi w nocy i ciemnych miejscach, więcej opcji. Sterowanie apką po WiFi też fajna sprawa bo można wszystko szybko ustawić bez kilkuminutowego klikania.
Na mega plus - dźwięk - znacznie lepszy niż to co wyciągniesz w GPII. Oczywiście na moto możesz tego nie uświadczyć, bo i tak szum od 90 km/h ale np zamontowana w aucie daje ładnie radę (przykład obraz po mocnej kompresji a i tak bardzo ładny).
Minus: brak przyssawki która była w GPII Motorsport Edition.
Mi kamerka też pociągnie czasem do 3h, nagrywam w 1080p, też z wyłączonym WiFi.
Ogólnie znacznie lepiej sobie radzi w nocy i ciemnych miejscach, więcej opcji. Sterowanie apką po WiFi też fajna sprawa bo można wszystko szybko ustawić bez kilkuminutowego klikania.
Na mega plus - dźwięk - znacznie lepszy niż to co wyciągniesz w GPII. Oczywiście na moto możesz tego nie uświadczyć, bo i tak szum od 90 km/h ale np zamontowana w aucie daje ładnie radę (przykład obraz po mocnej kompresji a i tak bardzo ładny).
Minus: brak przyssawki która była w GPII Motorsport Edition.
- jaras111x
- Motocykl: 900rr SC33/ DRZ400 Y/Majest 150
- Rok produkcji: 1998
Posiadam 3+ black od tygodnia,wcześniej miałem 1. Jakość nagrań robi wrażenie już w 720/100 wszystko powyżej skraca żywotność baterii a jakość urywa dupę
bateria 1,50h , Włączenie wifi zjada baterię. Ważna informacja... kupując u polskich przedstawicieli nie masz problemu z ewentualną gwarancją. W przeciwnym wypadku na własną rękę wysyłasz do NL
Nagrywa przy słabym oświetleniu co jest dla mnie ważne latając po krzakach
Nagrywa przy słabym oświetleniu co jest dla mnie ważne latając po krzakach
Pytanie o kamerkę CamOne INFINITY HD 1080p
Zastanawiam się nad kupnem kamerki sportowej tak do 500 - 700 zł. Chciałbym żeby można dobrze nią kręcić i na dworze jak i pod wodą (ponieważ nurkuję). Znalazłem taki film https://www.youtube.com/watch?v=B8ZAxw9CfiQ że ta kamera jest też widzę w tym sklepie http://proline.pl/?p=CAMONE+INFINITY ale ciągle coś nie mogę się przekonać. czy ktoś może ją posiada żeby mi powiedzieć czy mam wydać te parę stówek? Czy się nie zawiode? A może polecicie inne? Będę wdzięczny za pomoc!
-
MILO
- Motocykl: CBR SC28
Polecam w takim razie obejrzenie drugiej części testu kamer tego samego autora. Jeśli oczekujesz pod wodą dobrej jakości obrazu i na zewnątrz to w chwili obecnej tylko GoPro Hero3.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zIBHs7scQj8#t=645
Nie ma niestety kamery uniwersalnej do wszystkiego.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zIBHs7scQj8#t=645
Nie ma niestety kamery uniwersalnej do wszystkiego.
-
szyderca
- Motocykl: SC33
http://www.sony.pl/product/cam-action-cam/hdr-as15
a ja polecam tą kamerę.
Kręci w bardzo dobrej jakości, wg mnie nie gorzej od Blacka, a czasami lepiej.
Kosztuje o wiele mniej. Zapłaciłem 1000zł z zestawem jak to się tam zwał rowerowo motorowym.
Na YouTubie sobie porównajcie jakość obrazu.
Ostatnio wyszedł model AS30, ale nic na jego temat nie wiem poza tym, że ma GPS i można nim robić zdjęcia.
a ja polecam tą kamerę.
Kosztuje o wiele mniej. Zapłaciłem 1000zł z zestawem jak to się tam zwał rowerowo motorowym.
Ostatnio wyszedł model AS30, ale nic na jego temat nie wiem poza tym, że ma GPS i można nim robić zdjęcia.
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
dzisiaj na targach sony przedstawilo nowa wersje tej kamery HDR-AS100Vszyderca pisze:http://www.sony.pl/product/cam-action-cam/hdr-as15
a ja polecam tą kamerę.
www.youtube.com/embed/Q-ZLgnnLXYQ