juz zmienilem i link przekierowywuje do ostaniego nieprzeczytanego postu, a "Oznacz posty jako przeczytane" dodalem na dole po prawej w wyszukiwarceMaciekM pisze:Hmmm wg mnie powinno się zmienić to że jak się otwiera jakiś temat to otwiera się 1 strona ( wcześniej otwierała się ostatnia)
Druga sprawa to taka że opcja " oznacz wszystko jako przeczytane " jest dostępna tylko na stronie głównej( a przydała by się w postach nie przeczytanych)
Nowe forum, bledy i sugestie
- Tytus
- Administrator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
Re: Nowe forum, bledy i sugestie
- slamann
- Motocykl: HONDA CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004
Szczerze hmmm nie odpowiada mi szata białego tła gdyż mało jest to czytelne ??? nie wiem jak reszta, ale Tytus ja jestem na NIE odnośnie kolorku, bo czarne było jakoś bardziej diabelskie i czytelne ....
reszta wyjdzie w praniu, bo jednak nie zawsze wszelakie modernizacje wychodzą na lepsze np Windows 8,1 
- Max_929
- Moderator

- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
poprzednio nowa "prywatna wiadomość 1" była podświetlona na czerwona i pogrubiona ,fajnie by było mieć to spowrotem 
- Tytus
- Administrator

Dodalem wyskakujace okienko na czerwono z informacja: " Informacje: Masz nowa wiadomość! (Nowe wiadomości: XXX) - Kliknij tu by przejść do skrzynki odbiorczej"Max_929 pisze:poprzednio nowa "prywatna wiadomość 1" była podświetlona na czerwona i pogrubiona ,fajnie by było mieć to spowrotem
- dominiq
- Motocykl: Honda SC 57b
- Rok produkcji: 2006
Wysyłając post przez tapatalk pojawia sie błąd, a i tak post leci na forum, dla tego dubelki sie pojawiają ostatnio 
- Tytus
- Administrator

bardzo mozliwe bo kilka dni temu wyszla nowsza wersja pluginu tapatalk do forum a ja jej jeszcze nie zainstalowalem
edit: juz powinno byc ok
edit: juz powinno byc ok
Ostatnio zmieniony 30 maja 2014, 20:31 przez Tytus, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: dodano odpowiedz
Powód: dodano odpowiedz
-
dodek
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1998
Jest możliwość wrzucenia że opcja szybka odpowiedź była widoczna zawsze jak otwarta- tak jak na innych forach aby nie klikać specjalnie ?
- Tytus
- Administrator

nie ma takiej mozliwosci poniewaz trzeba duzo plikow modyfikowac by ta CENZURA zrobic a ja nie mam na to czasu, jeden klik to chyba nie tak duzy wysilek?