Przywitaj się tutaj!
-
gengar
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 900 RR
- Rok produkcji: 1998
Re: Przywitaj się tutaj!
Cześć wszystkim mam na imię Patry, mam 24 lata i mieszkam w Mysłowicach. Posiadam Honde CBR 900 RR z 1998 roku.
Witam,
Z tej strony Patryk z Trójmiasta. Po 10 latach jazdy przyszedł czas na Hondę
Od niedawna w moim garażu stoi CBR 1000 RR z 2006 r.
Pozdrawiam.
Z tej strony Patryk z Trójmiasta. Po 10 latach jazdy przyszedł czas na Hondę
Pozdrawiam.
Witam Państwa, Mam na imię Michał, Mieszkam niedaleko Wrocławia, mam 23 lata, Kilka dni temu stałem się posiadaczem Hondy sc33 z 98r.
-
andre-20
- Motocykl: Honda CBR1000RR Fireblade
- Rok produkcji: 2006
Heja, jestem Andre. Milo wskoczyc na forum. Mam CBR1000RR RR6 i mieszkam w Belfascie od 7 lat
Latam po lewej stronie, a na rondach schodzi sie na prawe kolano haha. Pozdro 
Siemanko wszystkim
mam na imię Aleksander,
Jeśli się uda to po powrocie z Norwegii planuje
Kupno Cbr 900 sc 33 lub sc 44.
Jestem z Mazur, aczkolwiek od października
Bede stacjonował w Chełmie. Z motorami mam styczności od 6lat.
LwG!
mam na imię Aleksander,
Jeśli się uda to po powrocie z Norwegii planuje
Kupno Cbr 900 sc 33 lub sc 44.
Jestem z Mazur, aczkolwiek od października
Bede stacjonował w Chełmie. Z motorami mam styczności od 6lat.
LwG!
-
dambens
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2009
Siemanko wszystkim! Z tej strony dambens, przyszły posiadacz Bladego SC59. Aktualnie mieszkam w Londynie, ale wracam do korzeni we wrześniu. Do zobaczenia na drodze, Lwg!
-
dambens
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2009
Siemanko wszystkim! Z tej strony dambens, przyszły posiadacz Bladego SC59. Aktualnie mieszkam w Londynie, ale wracam do korzeni we wrześniu. Do zobaczenia na drodze, Lwg!
Cześć wszystkim 
Mam na imię Mateusz jestem z Gdańska śmigam na motocyklu od 4 lat zacząłem przygodę z 600RR pc37 i nastał ten czas aby zmienić na coś większego
SC59 2010r. z Abs Repsol
POZDRAWIAM !
Mam na imię Mateusz jestem z Gdańska śmigam na motocyklu od 4 lat zacząłem przygodę z 600RR pc37 i nastał ten czas aby zmienić na coś większego
POZDRAWIAM !
-
karen
- Motocykl: Honda 954RR
- Rok produkcji: 2003
- Samochód: + Honda F4I stunt :)
Witam, cześć, hej! 
Po paru latkach na motocyklach wreszcie przymierzam się do własnej Hondy (wcześniej były Yamahy, Kawasaki, czas na zmiany). Dlaczego Honda? Mam do tej marki sentyment od zawsze, tylko nigdy jakoś mi się nie złożyło, żeby posiadać własną. No i jestem od czasów 125ccm wielką fanką Marca Marqueza
Jeździłam sporo F4i i 600RR, trochę 1000RR SC57. Teraz celuje w SC59, bo przesiadam się z ZX10R I gen
Motocyklem poruszam się na co dzień, od święta, po torach, próbuje różnych dziwnych rzeczy.. Jestem z Wrocławia i głównie tutaj się kręcę, choć nie tylko
Prowadzę bloga związanego z motocyklami, FP na facebooku, pomagam przy serwisie motocyklowym i ogólnie jednoślady to ogromna część mojego życia
pzdr!
Po paru latkach na motocyklach wreszcie przymierzam się do własnej Hondy (wcześniej były Yamahy, Kawasaki, czas na zmiany). Dlaczego Honda? Mam do tej marki sentyment od zawsze, tylko nigdy jakoś mi się nie złożyło, żeby posiadać własną. No i jestem od czasów 125ccm wielką fanką Marca Marqueza
#badgirl #lapczynska.com
Witam od roku posiadam hondę sc33 fireblade. moto troche po przejściach ale dopieszcze i będzie OK. Pozdro dla wszystkich użytkowników
Maik
Maik