Przywitaj się tutaj!
-
Pabel
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 1996
Re: Przywitaj się tutaj!
Cześć wszystkim. Latam na 900rr sc33 przed liftem z 96 roku. Była mega piękna do niedawna (ślizg i przy okazji kupie pilnie czache obojetnie plastik czy laminat ). Komin Dominator motogp bez db killera pięknie brzmi. Jestem z Opolskiego, fotki mojej Hanny i jakieś migawki z tras można zobaczyć na moim insta , nick fast_rider_poland
Pozdro !
Pozdro !
Sieeema,
na imię mam Piotr, jestem z okolic poznania.
teraz latam na sv 1000s ale planuję zmienić na sc50 bądź gsxr1000, liczę na pomoc w wyborze
pozdrawiam LWG
na imię mam Piotr, jestem z okolic poznania.
teraz latam na sv 1000s ale planuję zmienić na sc50 bądź gsxr1000, liczę na pomoc w wyborze
pozdrawiam LWG
Witam,
Od ponad 10 lat bawie sie motocyklami, poczatkowo przygoda z blotem na KTM exc, pozniej GS 500, fireblade 900rr sc33, i nareszcie sc57b czarna, z kilkoma akcesoriami i fajnym wydechem! Mam nadzieje, ze forum pomoze mi w problemach a moze i mi uda sie czasami czyms zabłysnąć.
Pozdrawiam
Włochaty!
Od ponad 10 lat bawie sie motocyklami, poczatkowo przygoda z blotem na KTM exc, pozniej GS 500, fireblade 900rr sc33, i nareszcie sc57b czarna, z kilkoma akcesoriami i fajnym wydechem! Mam nadzieje, ze forum pomoze mi w problemach a moze i mi uda sie czasami czyms zabłysnąć.
Pozdrawiam
Włochaty!
Siema, jestem Mateusz pochodzę z okolic Ostrołęki, latam od 6 lat na motocyklach, cały czas na gsxrach a teraz szukam jakiejś odskoczni więc przybywam na forum
-
Mati21
- Motocykl: Honda CBR 900 rr SC33
- Rok produkcji: 1998
Witam. Mam na imię Mateusz . Posiadam Honde Cbr 900 rr sc33 ktora sprawia mi troche problemów
Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników forum 
Witam, jestem z Krakowa, jeżdżę puki co Hornetem, ale na drugi moto chce oczywiście 1000RR 
-
rafal.bmb
- Motocykl: Honda CBR 900RR Sc28
- Rok produkcji: 1994
Siemano dla wszystkich, zaczynam przygodę motocyklisty na własnym sprzęcie. CBR 900RR sc28
Do tej pory tylko pasjonat bez możliwości posiadania swojego motocykla...
Mój aktualny etap to poznawanie możliwości bladego z dużym dużym szacunkiem do mocy i respectem,
Do tej pory tylko pasjonat bez możliwości posiadania swojego motocykla...
Mój aktualny etap to poznawanie możliwości bladego z dużym dużym szacunkiem do mocy i respectem,
Witam, mam na imię Paweł mieszkam w Łodzi.
Do tej pory jeździłem przez kilka lat na hondzie cbr600f4 oraz kawasaki 636.
Teraz powoli przymierzam się do kupna hondy cbr1000rr sc59.
Do tej pory jeździłem przez kilka lat na hondzie cbr600f4 oraz kawasaki 636.
Teraz powoli przymierzam się do kupna hondy cbr1000rr sc59.
-
Picek
- Motocykl: Honda CBR 1000RR Fireblade
- Rok produkcji: 2004
Hej !!!
Jestem Mateusz i mieszkam w Wałbrzychu. Posiadam cbr 1000rr z 2004 niestety wizualnie troszkę zaniedbaną przez poprzedniego właściciela. W planach przywrócenie jej do stanu salonowego z lekkimi modernizacjami
Mam nadzieję, że znajdę tutaj nie tylko wskazówki i pomocne rady co do sprzętu, napraw itp. ale również może i jakąś ekipkę z moich okolic na wspólne latanko. Pozdrawiam wszystkich !!!
Jestem Mateusz i mieszkam w Wałbrzychu. Posiadam cbr 1000rr z 2004 niestety wizualnie troszkę zaniedbaną przez poprzedniego właściciela. W planach przywrócenie jej do stanu salonowego z lekkimi modernizacjami
-
kucin
Witam,
mam na imię Adrian, mam 23lata. Po 4 latach przerwy od 2oo postanowiłem wrócić,szkoda lat
Szukam 954rr w rozsądnych pieniazkach z uwagi na druga miłość w 4oo i odbudowie pewnego zabytku; )
mam na imię Adrian, mam 23lata. Po 4 latach przerwy od 2oo postanowiłem wrócić,szkoda lat
Szukam 954rr w rozsądnych pieniazkach z uwagi na druga miłość w 4oo i odbudowie pewnego zabytku; )
Cześć wszystkim! Mam na imię Daniel. Jest mi miło że będe stałym i aktywnym forumowiczem. Pozdrawiam i życzę udanego tygodnia! 
jest moc!
-
juras89
- Motocykl: Honda Cbr Fireblade 900rr
- Rok produkcji: 1998
Siema tu Juras, jestem nowym nabywca sc33 98r, jesli ktos chętny z okolic wawki na przejazdzki to pisac, pozdrooo dla wszystkich