Przywitaj się tutaj!
-
szabattt
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 1997
Re: Przywitaj się tutaj!
Siemanooo!Jestem Dawid.Mieszkam w woj.Opolskim. Od paru dni jestem posiadaczem Bladego.
-
buczi-pl
- Motocykl: honda cbr sc44
- Rok produkcji: 2001
Witam wszystkich ,od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem 929 .Mam nadzieję że w razie problemów uzyskam pomocną radę od osób znających ten model.LWG..
-
maniakowy
- Motocykl: sc57
- Rok produkcji: 2005
hej,
jako, ze niedawno dokonalem zakupu sc57a, wypadaloby sie ze wszystkimi przywitac
heja ! 
jakos nigdy nie wierzylem, ze dokonam takiego wyboru.. jakos nigdy mnie nie pociagaly moto tej marki
wczesniej latalem kawasaki zx6r '97,636 '04, zx10r '04, zx10r '08, z1000 '07, a i zdarzylo mi sie sezon ujezdzac gixa 750 k6
wrazenia z jazdy jak narazie pozytywne.. chociaz z racji przebiegu w nabytym egzemplarzu mocno denerwuje mnie kosz sprzeglowy
fajnie wywazona i super oddaje moc. zastanawiaja mnie troche te niektore mankamenty hondy, bo w kawach nie spotkalem sie przez tyle egzemplarzy z zadnymi problemami - w sumie procz jednym ogromna moca zx10r '04
)))
jako, ze niedawno dokonalem zakupu sc57a, wypadaloby sie ze wszystkimi przywitac
jakos nigdy nie wierzylem, ze dokonam takiego wyboru.. jakos nigdy mnie nie pociagaly moto tej marki
wrazenia z jazdy jak narazie pozytywne.. chociaz z racji przebiegu w nabytym egzemplarzu mocno denerwuje mnie kosz sprzeglowy
-
piotras006
- Motocykl: sv 650
- Rok produkcji: 1999
Siema;) szukam kolejnego moto, jestem z WLKP, generalnie najbardziej skłaniam się ku 954 lub ewentualnie 929 kwestia co sie dobrego trafi:) Choć nie ukrywam że oko nacieszy bardziej 954:P Pozdro!
-
piotRRek
- Motocykl: CBR 1000 RR
- Rok produkcji: 2004
Siema!
Jestem Piotrek aktualnie mieszkam w Słupsku i od dwóch tygodni jestem właścicielem Bladego z 2004 roku
Wcześniej było 636 z 2004 roku i gixxer 750 też z 2004 roku (chyba mam słabość do tego rocznika
).
Od zawsze fan hondy no i w końcu po kilku sezonach latania na konkurencji jest ślicznotka w biało-czerwono-niebieskim malowaniu
Pozdro
Jestem Piotrek aktualnie mieszkam w Słupsku i od dwóch tygodni jestem właścicielem Bladego z 2004 roku
Wcześniej było 636 z 2004 roku i gixxer 750 też z 2004 roku (chyba mam słabość do tego rocznika
Od zawsze fan hondy no i w końcu po kilku sezonach latania na konkurencji jest ślicznotka w biało-czerwono-niebieskim malowaniu
Pozdro