czas na 954 było 929

Kupiłeś nowy motocykl, przerobiłeś moto ? tu możesz się tym pochwalić :)
Awatar użytkownika
Pablopbs
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: 954rr
Rok produkcji: 2003

Re: czas na 954 było 929

Post autor: Pablopbs »

O niebo lepiej, dźwięk pewnie też lepszy :one: Jak skracałem w VFR to byłem bardzo zadowolony :D
Dopóki nie rozumiesz spróbuj zapamiętać.
sodomaik
Motocykl: cbr 929
Rok produkcji: 2001

Post autor: sodomaik »

wydeszek fajnie gada nie za głośno i nie za cicho jak wejdzie na obroty fajnie gada aż przyjemniej się słucha no i zawsze troszkę bezpieczniej jak słychać z większej odległości przynajmniej może czasem ktoś się zastanowi zanim wyjedzie na środek skrzyżowania :mrgreen:
Awatar użytkownika
Pablopbs
Motocykl: 954rr
Rok produkcji: 2003

Post autor: Pablopbs »

sodomaik pisze:wydeszek fajnie gada nie za głośno i nie za cicho jak wejdzie na obroty fajnie gada aż przyjemniej się słucha no i zawsze troszkę bezpieczniej jak słychać z większej odległości przynajmniej może czasem ktoś się zastanowi zanim wyjedzie na środek skrzyżowania :mrgreen:
U mnie po zmianie była znaczna poprawa jeśli chodzi o zjeżdżanie puszek z drogi :one:
Dopóki nie rozumiesz spróbuj zapamiętać.
Awatar użytkownika
BillyFake
Motocykl: SC33 919- naked wydumka
Rok produkcji: 1999

Post autor: BillyFake »

sodomaik pisze:wydeszek fajnie gada nie za głośno i nie za cicho jak wejdzie na obroty fajnie gada aż przyjemniej się słucha no i zawsze troszkę bezpieczniej jak słychać z większej odległości przynajmniej może czasem ktoś się zastanowi zanim wyjedzie na środek skrzyżowania :mrgreen:
Ogólnie te microny nie są jakieś strasznie głośne tak jak fabryka je wypuszcza. na ZZR 600 znajomy miał i chodziło to nieco lepiej niz oryginał, ale szału nie było. Także tutaj nawet skrócenie nie wiem czy dużo zmienia. W każdym razie wizualnie jest rakieta :one: skróciłem w sc33 scorpiona i łoi jak zły na obrotach :D Krótkie puchy fajnie wyglądają na fajerach.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki”