czas na 954 było 929
- Pablopbs
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 2003
Re: czas na 954 było 929
O niebo lepiej, dźwięk pewnie też lepszy
Jak skracałem w VFR to byłem bardzo zadowolony 
Dopóki nie rozumiesz spróbuj zapamiętać.
wydeszek fajnie gada nie za głośno i nie za cicho jak wejdzie na obroty fajnie gada aż przyjemniej się słucha no i zawsze troszkę bezpieczniej jak słychać z większej odległości przynajmniej może czasem ktoś się zastanowi zanim wyjedzie na środek skrzyżowania 
- Pablopbs
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 2003
U mnie po zmianie była znaczna poprawa jeśli chodzi o zjeżdżanie puszek z drogisodomaik pisze:wydeszek fajnie gada nie za głośno i nie za cicho jak wejdzie na obroty fajnie gada aż przyjemniej się słucha no i zawsze troszkę bezpieczniej jak słychać z większej odległości przynajmniej może czasem ktoś się zastanowi zanim wyjedzie na środek skrzyżowania
Dopóki nie rozumiesz spróbuj zapamiętać.
- BillyFake
- Motocykl: SC33 919- naked wydumka
- Rok produkcji: 1999
Ogólnie te microny nie są jakieś strasznie głośne tak jak fabryka je wypuszcza. na ZZR 600 znajomy miał i chodziło to nieco lepiej niz oryginał, ale szału nie było. Także tutaj nawet skrócenie nie wiem czy dużo zmienia. W każdym razie wizualnie jest rakietasodomaik pisze:wydeszek fajnie gada nie za głośno i nie za cicho jak wejdzie na obroty fajnie gada aż przyjemniej się słucha no i zawsze troszkę bezpieczniej jak słychać z większej odległości przynajmniej może czasem ktoś się zastanowi zanim wyjedzie na środek skrzyżowania