Witam waryjotów i liczę na dobrą współpracę
Przywitaj się tutaj!
-
oluś
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 929
- Rok produkcji: 2002
-
maciek929rr
- Motocykl: honda cbr 929 sc44
- Rok produkcji: 2001
-
samtron364
- Motocykl: CBR 954
- Rok produkcji: 2003
Re: Przywitaj się tutaj!
Witam wszystkich! Swoją przygodę z motocyklami zacząłem od Hondy hornet (bardzo chwalę sobie ten sprzęt), następnie latałem na gixie 750, a teraz nadszedł czas na litra! Odwiedziłem forum z nadzieją, że znajdę tu wymarzoną Hondę CBR 1000rr w malowaniu Repsol. Mam nadzieję, że uda mi się spełnić marzenie o tym motocyklu!
Pozdrawiam.
Siemanko jestem Michał z Warszawy i niedawno nabyłem moje marzenie z dzieciństwa czyli Fajera SC33
pozdrawiam
Witam Bracia i Siostry! Przybywam tu głównie w celu zakupu 954 jednak na pewno zagoszcze na dłużej na waszym forum!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam Bracia i Siostry! Przybywam tu głównie w celu zakupu 954 jednak na pewno zagoszcze na dłużej na waszym forum!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam wszystkich, mam na imię Bartek jestem w posiadaniu od kilku lat sc57a w malowaniu Repsol (zawsze marzeniem moim był sc57b tez w tym malowaniu ale trafił sie ten i został) jezeli ktoś ma jakies pytania odnosnie tego modelu, bądź chce taki nabyć i ma wątpliwosci co do oryginalnosci z checią podpowiem
pozdrawiam Bartek
pozdrawiam Bartek
-
chemiorro
- Motocykl: Honda CBR 900RR SC33
- Rok produkcji: 1997
Cześć wszystkim! Wczoraj stałem się szczęśliwym i dumnym posiadaczem sc33, pozdrawiam!
Cześć wszystkim!!!
Od miesiąca stałem się posiadaczem SC33, udanego rozpoczętego nowego sezonu wszystkim życzę
!!! LwG
Od miesiąca stałem się posiadaczem SC33, udanego rozpoczętego nowego sezonu wszystkim życzę