problem z odpalaniem
-
kocan
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Hania CBR 900RR SC33
- Rok produkcji: 1998
problem z odpalaniem
witam, ja z kolejnym problemem:). otoz wczoraj dzieciak zgasil motocykl na ssaniu. i juz nie odpalil, czekalem 2 godziny i nic, dzisiaj popoludniu proba i tez nic. rozebralem moto, wyjalem swiece, wypalilem nad gazem (byly mokre od paliwa), wkrecilem, zlozylem wszystko i nadal nic. moto nie odpala. jakies sugestie??? dodam iz wczoraj udalo sie odpalic ale musialem trzymac gaz i moto palilo na jednej swiecy (dotykalem kolektory i jeden goracy reszta zimne). dzisiaj nie udalo sie odpalic z gazem
- Miś
- Motocykl: SC33 '99
- Rok produkcji: 1999
Może jest zalany mocno, zakręć nim na zamkniętym kraniku trochę, wiem też, że związku nie ma ale zobacz iskrę na poszczególnych garach, może po tym zgaszeniu na ssaniu cudownym sposobem iskry brak. W końcu jeśli jest paliwo i iskra musi chodzić...
- Ci użytkownicy podziękowali Miś za ten post:
- Anonymous
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
wkrec nowe swiecie,robilo sie to jakos ze na full ale bez przesady,zeby nie rpzekrecic, i pozniej pol obrotu sie odkrecalo:) jak odpalasz niech sie nagrzejei chociaz malutka rundka po garazu czy cos, bo inaczej takie odpalanie nie ma sensu
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
nic sie juz nie odkreca ... masakrafabiq pisze:Yarson 954 pisze: i pozniej pol obrotu sie odkrecalo
...a o co sie zalozysz
z tego co mi wiadomo dokreca sie i pozniej leciutko odkreca, niewiem ile cyz pol orou czy 1/2, ale cos sie luzuje...
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej