Mam na imię Marcin, jestem z Wrocławia. Dawno temu, czego najstarsi Azerbejdżanie nie pamiętają, miałem Bladego 900RR. Potem jezdziłem tylko "zielonymi". Teraz jest Blady SC59
Przywitaj się tutaj!
- Mor
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 1000RR SC59
- Rok produkcji: 0
Powitanie
WItam wszystkich.
Mam na imię Marcin, jestem z Wrocławia. Dawno temu, czego najstarsi Azerbejdżanie nie pamiętają, miałem Bladego 900RR. Potem jezdziłem tylko "zielonymi". Teraz jest Blady SC59
i to jest to, czego oczekuję od moto. Ktoś chce więcej, czegoś innego, albo mu się nie podoba nowa Honda - jego sprawa.
-
Cushman
- Motocykl: SC28
Witam!!!
Witam wszystkich !!!
Od miesiaca zostalem posiadaczem BladegoSC 28 95rok , po malutkich modyfikacjiach , nowy lakier ( barwy repsol ), zmieniony tył , tylnia lampa diodowa , jestem mieszkancem wsi nieopodal Czestochowy , Mam 24 lata i zabawe z motocyklami zaczolem od 13 roku zycia , chyba jak wszyscy zaczynalem od motorynek , wsek , etz-ek , i czeskich jawek 350
, potem dosiadlem pierwszego japonca ktorym byl powypadkowy GPZ 550 z 86 roku , potem byla VFR 750 , ktora mam do tej pory
no i teraz jest blady
zdecydowalem sie na bladego ze wzgledu na jego duzą elastycznosc jak na motocykl z silnikiem w rzedzie no i ten agresywny wyglad
, + te barwy - zawsze marzylem o motocyklu w barwach REPSOL-a , bladym jezdze raczej turystycznie - chociasz zdaza mi sie n ieraz pojsc szybciej ze swiatel - zwlaszcza jak obok stoi koles w E30 i dudni basiorem , zdazyla sie tez proba jazdy na kole ale jakos sie boje , raz zaszybko sie zaczela unosic i trzeslem sie potem przez pol dnia
, nigdy niemialem zadnego wypadku na japoncach ( na jawie byly dwa ) , zobaczymy jak to bedzie dalej szlo z tym moim wymarzonym motocyklem
Pozdrawiam wszystkich ..
Od miesiaca zostalem posiadaczem BladegoSC 28 95rok , po malutkich modyfikacjiach , nowy lakier ( barwy repsol ), zmieniony tył , tylnia lampa diodowa , jestem mieszkancem wsi nieopodal Czestochowy , Mam 24 lata i zabawe z motocyklami zaczolem od 13 roku zycia , chyba jak wszyscy zaczynalem od motorynek , wsek , etz-ek , i czeskich jawek 350
-
Pawel9339
- Motocykl: WSK 125
Witam wszystkich !! :)
Witam mam na imie Paweł mam 15 lat i jestem wielkim fanem motocykli marki Honda
. Moje motcykle to :
Simson S51 enduro z 1990 rku ( sprzedany )
WSK 125
Na przyszły sezon mam zamiar kupic jakis motocykl lecz nie marki Honda, gdyż w Hondah nie ma wyboru w 50 ccm . Pozdrawiam .
Simson S51 enduro z 1990 rku ( sprzedany )
WSK 125
Na przyszły sezon mam zamiar kupic jakis motocykl lecz nie marki Honda, gdyż w Hondah nie ma wyboru w 50 ccm . Pozdrawiam .