do zo ba...
I OGÓLNOPOLSKI ZLOT MOTOCYKLI FIREBLADE 30-31.07.2011
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
nie PAda....chmur nie ma... blyskawic tez nie, slonca tez nie czyli ok
do zo ba...
do zo ba...
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
-
emge b
- Motocykl: CBR 929 RR SC44
- Rok produkcji: 2000
A my na miejscu, siedzimy przy ognisku, piwo kiełbaski, wypasu nie ma ale jest sympatycznie.
Na początku było ponad 50 moto, ale duża część się zmyła.
Kto się wkurzył na formę imprezy to z góry wielkie SORRY.
Kto ma chęć niech jeszcze dojeżdża
Puki co nie pada i raczej nie będzie.
A tylu nas 30 moto
Na początku było ponad 50 moto, ale duża część się zmyła.
Kto się wkurzył na formę imprezy to z góry wielkie SORRY.
Kto ma chęć niech jeszcze dojeżdża
A tylu nas 30 moto
- 1bolek1
- Motocykl: GSX-R 1000 K8
- Rok produkcji: 2008
Ja już w domu. Zmokłem jak sam CENZURA... ale było warto
Pośmiali się, pogadali, wreszcie się poznali, zjedli kiełbaske, ale niestety tym razem nie dane mi było zostać na noc, aaale może następnym razem
Generalnie I OGÓLNOPOLSKI ZLOT MOTOCYKLI FIREBLADE uważam za udany
A no i oczywiście podziękowania jeszcze raz dla organizatorów za ogarnięcie tego wszystkiego i wszystkich
Pośmiali się, pogadali, wreszcie się poznali, zjedli kiełbaske, ale niestety tym razem nie dane mi było zostać na noc, aaale może następnym razem
Generalnie I OGÓLNOPOLSKI ZLOT MOTOCYKLI FIREBLADE uważam za udany
A no i oczywiście podziękowania jeszcze raz dla organizatorów za ogarnięcie tego wszystkiego i wszystkich
- MARTINEZ
- Motocykl: CZ,MZ,WR,CBR
- Rok produkcji: 0
Witam
Generalnie jak przyjechałem na "zlot"kopara mi opadła, spodziewałem się czegoś innego,
Zero przygotowania, organizacji wszystko na ostatnią chwile, nie było komu wcześniej przygotować nawet ławek do siedzenia, itp.
Reklama o zlocie profesjonalna ale nic poza tym.
Ta impreza nie zasługiwała moim zdaniem na miano zlotu, tylko szybkiego spontanicznego spotkania w którym był zapewniony dach na nocleg a reszta we własnym zakresie.
Generalnie spędziłem dzień na moto, zrobiłem kilka fotek, poznałem kilka sympatycznych motocyklistów i mam "banana" na gębie z tego co dziś widziałem
Kilka zdjęć będzie dostępnych na Facebooku www.motomenele.pl
Generalnie jak przyjechałem na "zlot"kopara mi opadła, spodziewałem się czegoś innego,
Zero przygotowania, organizacji wszystko na ostatnią chwile, nie było komu wcześniej przygotować nawet ławek do siedzenia, itp.
Reklama o zlocie profesjonalna ale nic poza tym.
Ta impreza nie zasługiwała moim zdaniem na miano zlotu, tylko szybkiego spontanicznego spotkania w którym był zapewniony dach na nocleg a reszta we własnym zakresie.
Generalnie spędziłem dzień na moto, zrobiłem kilka fotek, poznałem kilka sympatycznych motocyklistów i mam "banana" na gębie z tego co dziś widziałem
Kilka zdjęć będzie dostępnych na Facebooku www.motomenele.pl