piwo za postaNowy pisze:Czepiasz sie szczegółówogólnie było ok, yarson pokazał pół pleców czyli steriptiz był, muza z bety była, kiełbaski i ognicho było, wściekła z desperadosem też była, pozostaje tylko liczyć na to że nie zabraknie motywacji i chęci do organizacji kolejnych zlotów, bo może już być tylko lepiej
I OGÓLNOPOLSKI ZLOT MOTOCYKLI FIREBLADE 30-31.07.2011
- M4NIEK
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC50
- Rok produkcji: 2003
-
szczurek83
- Motocykl: 954RR
- Rok produkcji: 2002
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
hejka, olsztyn juz wrocil na swoje smieci, dzieki za spotkanko, Yarsonowi i ekipie wielkie dzieki za podjecie sie organizacji spotkanka, fajnie bylo poznac Was na zywo a nie tylko z napisu na ekranie, swojski klimat imprezy, jedynie pogoda dupna, prawie cala droge jak jechalismy to padal deszcz, woda w butach i takie tam, ale chociaz bedzie co wspominac i opowiadac przy nastepnej okazji do wspolnego spotkania sie
fajerwerki byly pierwsza klasa
cala wies az huczała i to nie tylko od fajerwerkow, kto byl ten wie o co chodzi, jakies 450 km strzelilismy sobie traski i warto bylo troszke zmoknac
jutro jesli bedzie pogoda to zapraszam wszystkich uczestnikow na pas przezdziek nieopodal wielbarka, bedziemy tam robic jakis material do gazetki
pozdrawiam wszystkich
ps. moja luba wygrala dla mnie naszywke i nalepke fireblade.pl, tylko nie wiem czy mi da nakleic czy sobie na kawe wyklei

ps. co do organizacji, glowy do gory nastepnym razem bedzie lepiej
fajerwerki byly pierwsza klasa
jutro jesli bedzie pogoda to zapraszam wszystkich uczestnikow na pas przezdziek nieopodal wielbarka, bedziemy tam robic jakis material do gazetki
pozdrawiam wszystkich
ps. moja luba wygrala dla mnie naszywke i nalepke fireblade.pl, tylko nie wiem czy mi da nakleic czy sobie na kawe wyklei

ps. co do organizacji, glowy do gory nastepnym razem bedzie lepiej
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
- Przemo954RR
- Motocykl: Honda 600F3 stunt sucza :-)
- Rok produkcji: 1997
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
a wg mnie słabej baletnicy to i rąbek u spódnicy przeszkadza...
zlocik zaje-biaszczy
lepszy klimat od niejednego nazywanego "profesjonalnym"
w ogóle jak w raju
50 fire'ów, płeć męska w dużej ilości, nie ma na co narzekać
mam parę fotek (jakieś 200) - jak ktoś chce to na prv pisać email to wybiorę z Wami i prześlę.. (tylko opiszcie się coś bo po ksywkach i tak nie kojarzę za bardzo
)
pogoda fakt... h...owa, ale przeszkadzała tylko w trasie, w ogóle to wczoraj padalo na zlocie
????
nie zauważyłam
mam tylko gorączkę i coś mnie w powiekę CENZURA ale to kara... kto został wie za co
YARSON! formalnie oficjalnie ---> wielkie PRZEEEEPRAAASZAAAM!

zlocik zaje-biaszczy
w ogóle jak w raju
mam parę fotek (jakieś 200) - jak ktoś chce to na prv pisać email to wybiorę z Wami i prześlę.. (tylko opiszcie się coś bo po ksywkach i tak nie kojarzę za bardzo
pogoda fakt... h...owa, ale przeszkadzała tylko w trasie, w ogóle to wczoraj padalo na zlocie
YARSON! formalnie oficjalnie ---> wielkie PRZEEEEPRAAASZAAAM!