Oceniamy ogłoszenia z internetu - sc57
-
Marek760i
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: S1000RR
- Rok produkcji: 2012
-
ZłotyFireBlade
- Motocykl: gsx-r 1000 k7
- Rok produkcji: 2004
Czyli mówicie zeby dac sobie z nia siana ? chociaz jest nie daleko mnie,wiec pojechałbym ja zobaczy,ja nie mówie o igle plastiki i tak chcialem komplet takich z ABS'u bo strasznie mi sie podobaja no hmmm dzis pojade ja chyba obejrzeć i dam znac co i jak
Motocykle - mój ustrój, mój wybór, moje życie...
- DOMEL
- Motocykl: 1000rr Repsol
- Rok produkcji: 0
Przypuszczam ze to wykonalne co widac na filmiku.No i chyba driver sie nie staral zbytnio ale przy silnym wietrze i w taka pogode sie nie dziwie.Widac ze maszyna by poszla z 3 na gume w okolicach 200.Wiecej wiary i treningu a wiele rzeczy przestaje dziwicbobik pisze:fantazja ponosi niektorych he 200km i na 3 biegu guma he he .. chyba na jakis dobych wzniesieniach hehe
- LENAR
- Motocykl: 1000RR Repsol
- Rok produkcji: 2005
Normalnie jakbym słyszał o swojej.DOMEL pisze:Kumpel sprzedaje taka lalke ze chyba w fabryce tak o moto nie dbaja jak on. Dlatego tez sprzedaje swoja 929 bo przyszla 1000rr jak w avatarze juz czeka na mnie.
A tak na serio to mam plan zachować przy sobie swoją lalę tak długo jak będzie to możliwe.
DOMEL, dobry wybór.
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
PAmietaj jedno. przy kupnie motocykla po przejsciach. zawsze wychodzi jeszcze cos. zawsze.
ja tez czesto kupuje motocykle po glebie i zawsze wydaje mi sie ze wsadze 3 a wsadzam 5
opinie kolegow znasz.Ja potwierdzam ze nie warto lepiej przez zime dozbierac i kupic lale.
nie sugeruj sie tym ze cos ci sie podoba... bo na tym sie jezdzi a nie
patrzy na to.
mialem jedna taka 1000rr po glebie na prawa strone. i co ci moge powiedziec. to napewno
kup gorna polke bo jest peknieta albo krzywa.popracuj troche zawieszenie,. podejrzewam ze
lewa laga tez moze byc krzywa
ja tez czesto kupuje motocykle po glebie i zawsze wydaje mi sie ze wsadze 3 a wsadzam 5
opinie kolegow znasz.Ja potwierdzam ze nie warto lepiej przez zime dozbierac i kupic lale.
nie sugeruj sie tym ze cos ci sie podoba... bo na tym sie jezdzi a nie
patrzy na to.
mialem jedna taka 1000rr po glebie na prawa strone. i co ci moge powiedziec. to napewno
kup gorna polke bo jest peknieta albo krzywa.popracuj troche zawieszenie,. podejrzewam ze
lewa laga tez moze byc krzywa
- DOMEL
- Motocykl: 1000rr Repsol
LENAR, mam jeszcze ten plus ze kumpel tak kocha swoje moto ze chce sprzedac mi bo wie jakie mam podejscie do moto zeby po jakims czasie znow je odkupic.Dobrze (dla mnie) ze wywalil kupe kasy na mieszkanieLENAR pisze:Normalnie jakbym słyszał o swojej. Ale zaliczka jeszcze nie dotarła.
A tak na serio to mam plan zachować przy sobie swoją lalę tak długo jak będzie to możliwe.
DOMEL, dobry wybór.
Moto calutkie w oryginale i ma je praktycznie od nowosci wiec znam cala historie.Nawet moja zona sie futrzy bo od 2 lat jej powtarzam ze jak on bedzie chcial sprzedac to biore niech sie pali i wali.Dlatego tez jeszcze w sezonie jak dostalem od niego info czy kupuje wystawilem swoja 929 na sprzedaz
Moze pojade w tygodniu jej podotykac
-
ZłotyFireBlade
-
ZłotyFireBlade
-
remek 2o
- Motocykl: k8 1000
http://www.youtube.com/watch?v=IIMlJ8kL ... ture=feedu
[ Dodano: Sro Lis 30, 2011 2:17 pm ]
prosze 3 z gazu 180-220 km/h na wiosne beda filmy z kamery na zbiorniku bo nie bylo uchwytu i zwykla kamera nie w HG
[ Dodano: Sro Lis 30, 2011 2:17 pm ]
prosze 3 z gazu 180-220 km/h na wiosne beda filmy z kamery na zbiorniku bo nie bylo uchwytu i zwykla kamera nie w HG