końcówka wydechu.
-
maku
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 954 rr
- Rok produkcji: 0
-
palik82
- Motocykl: honda cbr 900 (929)
- Rok produkcji: 2001
to są calkowicie dwie różne stale, i tyle ze sobą mają wspólnego że na obie mówimy stal, i to wszystko.
Nie zaglebiając się w szczególy bo byloby tu pisania na calą stronę to kwasówka jest paramagnetykiem i przyciąga magnez ale slabo a nierdzewka z koleii jest ferromagnetykiem i dobrze przyciąga magnez. Poza tym calkowicie inny sklad chemiczny....
Ale wyglądają praktycznie identycznie.
Więc na mój gust MAKU trochę wprowadzil w bląd, bez obrazy
Nie zaglebiając się w szczególy bo byloby tu pisania na calą stronę to kwasówka jest paramagnetykiem i przyciąga magnez ale slabo a nierdzewka z koleii jest ferromagnetykiem i dobrze przyciąga magnez. Poza tym calkowicie inny sklad chemiczny....
Ale wyglądają praktycznie identycznie.
Więc na mój gust MAKU trochę wprowadzil w bląd, bez obrazy
coco jumbo i do przodu
- jony
- Motocykl: SC28,SC33,SC57b,CR250, SC59/08, SC59/2012
- Rok produkcji: 2012
- Samochód: A5
czy nie dało by się obciąć sam kołnierz / "krążek" i dospawać nowy? nie wiem, może mniej zabawy by z tym było.
I pytanie z innej beczki, chcę wyciągnąć metolową osłonę, która idzie pod zadupkiem i zdjąć plastik który jest między wydechem a zadupkiem, stelaż na rejestrację, kierunki zostawiam oryginalne. Fajnie to wygląda u kolegi Lenara:

i tu chyba ta metalowa osłona została wyrzucona. U mnie wystaje ona aż za zadupek, natomiast tu u kolegi Synek jest dużo krótsza:

???
I pytanie z innej beczki, chcę wyciągnąć metolową osłonę, która idzie pod zadupkiem i zdjąć plastik który jest między wydechem a zadupkiem, stelaż na rejestrację, kierunki zostawiam oryginalne. Fajnie to wygląda u kolegi Lenara:

i tu chyba ta metalowa osłona została wyrzucona. U mnie wystaje ona aż za zadupek, natomiast tu u kolegi Synek jest dużo krótsza:
???
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
- Rok produkcji: 0
Właśnie... zależy jak się trafi ... Są poje*** że się czepiają a są tacy, że nic nie mówią.Puciaty pisze:Witam chłopaki sorki ze sie wtrace ale skoro mowa o wydechu to jak to jest z przegladami
u mnie w tych stacjach diagnostycznych sa sami Paj....ce zawsze sie czepiaja
w swojej 929 mam ksenon i wydech LeoVinca pewnie beda problemy z przegladem ale juz takiego kupilem
Ale ogólnie mają prawo Ci nie podbić przeglądu.
Jak mają ten syf do badania głośności to może być qpa.
Tak samo z policją.
Kiedyś w jakimś uwaga pirat oglądałem, gość miał seryjne wydechy, ale już wiekowe i przekroczyło bodajże o 2 czy 3 decybele normę.
I mu dowód zabrali nasi stróże prawa.
Dlatego warto mieć oryginalny wydech w garage
Ja do moto dostałem oryginalny, i nie mam zamiaru go sprzedawać.
Może się przydać, chociażby raz do roku.
- Puciaty
- Motocykl: Honda cbr 929 rr
- Rok produkcji: 2000
Siwy_ryry pisze:Właśnie... zależy jak się trafi ... Są poje*** że się czepiają a są tacy, że nic nie mówią.Puciaty pisze:Witam chłopaki sorki ze sie wtrace ale skoro mowa o wydechu to jak to jest z przegladami
u mnie w tych stacjach diagnostycznych sa sami Paj....ce zawsze sie czepiaja
w swojej 929 mam ksenon i wydech LeoVinca pewnie beda problemy z przegladem ale juz takiego kupilem
Ale ogólnie mają prawo Ci nie podbić przeglądu.
Jak mają ten syf do badania głośności to może być qpa.
Tak samo z policją.
Kiedyś w jakimś uwaga pirat oglądałem, gość miał seryjne wydechy, ale już wiekowe i przekroczyło bodajże o 2 czy 3 decybele normę.
I mu dowód zabrali nasi stróże prawa.
Dlatego warto mieć oryginalny wydech w garage![]()
Ja do moto dostałem oryginalny, i nie mam zamiaru go sprzedawać.
Może się przydać, chociażby raz do roku.
no jasne rozumiem tylko ja nie mam orginalnego:( hehe
a ten uwaga pirat tez widziałem
kurde bede sie martwił pozniej, moze jakos sobie zalatwie to po znajomosci;p heh
[ Dodano: Nie Lut 26, 2012 2:32 pm ]
a jeszcze pytanko nie ma sportowych coy nie przekraczaly tych 96 decybeli ?
Pale Gume, a nie dusze