Pierwsze odpalenie po zimie
-
kocan
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Hania CBR 900RR SC33
- Rok produkcji: 1998
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
tak jest taka śrubka pod każdym z gazników jest na samym dole przy takim zbiorniczku tam gdzie się znajduje pływak
- Ci użytkownicy podziękowali wiertło za ten post:
- Anonymous
Oddam nerkę za cbr :)
-
kocan
- Motocykl: Hania CBR 900RR SC33
- Rok produkcji: 1998
no bylem dzisiaj w garazu, niestety nie moglem za bardzo dojsc ktora to ta srubka, myslalem ze taka na imbus, wykrecilem no i sie okazalo ze zadne paliwo nie polecialo, wykrecilem swiece, przekrecilem bez i braklo mi niestety czasu zeby wkrecic nowe i zapalic, w kazdym razie bez filtra powietrza jak jeszcze probowalem zapalic to z 2 gaznika walil ogien czasami no i swiece mokre od paliwa. jutro wkrece nowe, przekrece bez ssania ze dwa trzy razy, potem ssanie zalacze i bede probowal, miejmy nadzieje ze odpali. a mam jeszcze takie pytanko, zauwazylem ze do gaznikow jest taki maly box podlaczony gumowym wezykiem i ta gumka w srodku (mniemam ze jakis filtr) byla w czesciach... jutro bede musial ja wymienic 
-
pepus11
- Motocykl: Vtr 1000f
- Rok produkcji: 0
ano jest tam takie coś do airboxa przykrecane jak o tym samym mowimy jak masz filterek rozsypany o wymien ale to nie od tego twoje problemy paliwo ci moglo odparowac z gaznikow przez zime i pozostal osad mozliwe ze teaz trzeba bedzie wyczyscic gazniki ta srobka do spuszczania jest kolo takiego krucca co by sie dalo wezyk nalozyc i tak w kazdym gazniku mozliwe ze na imbus a jak ci nic nie lecialo to moze byc zatkane jak masz moto rozkopane to wyciag gazniki i odkrec pokrywki plywakow zobaczysz czy tam jest jaki syf
- Ci użytkownicy podziękowali pepus11 za ten post:
- Anonymous