15-04-2012 Częstochowa
- BACA
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 929RR Fireblade
- Rok produkcji: 2001
- lisq
- Motocykl: CBR 900RR Fireblade
- Rok produkcji: 1997
Ja sam się właśnie zastanawiam, jak to będzie z tą Częstochową - wydaje mi się, że ktoś na pewno się tam pojawi.
Tylko czy forma i cel główny - poświęcenie maszyn - będą nadal zachowane?
Ten zlot miał zupełnie inny charakter niż setki pozostałych imprez...
Nie wiem jak inni ale dla mnie to właśnie było najważniejsze na tym zlocie....
Co nie zmienia faktu, że lubię też zloty w bardziej konwencjonalnej formie.
Tylko czy forma i cel główny - poświęcenie maszyn - będą nadal zachowane?
Ten zlot miał zupełnie inny charakter niż setki pozostałych imprez...
Nie wiem jak inni ale dla mnie to właśnie było najważniejsze na tym zlocie....
Co nie zmienia faktu, że lubię też zloty w bardziej konwencjonalnej formie.
- lisq
- Motocykl: CBR 900RR Fireblade
- Rok produkcji: 1997
fabiq - ja już wcześniej pisałem: Warmia to dla mnie trip na 2 dni, mam tam znajomych więc o nocleg się nie martwię. W sobotę do wieczora muszę być na Śląsku - to jest problem 
co prawda istnieje jeszcze opcja na bardzo wczesną niedziele, przedłużenie weekendu i zahaczenie o morze...ale to jest takie 10% szansy
co prawda istnieje jeszcze opcja na bardzo wczesną niedziele, przedłużenie weekendu i zahaczenie o morze...ale to jest takie 10% szansy
- TheKriStreet
- Motocykl: Honda CBR 929 Fire Blade
- Rok produkcji: 2001
Z tego co wiem, to msza będzie normalnie, nie będzie tylko tej parady gości z rajdu katyńskiego. Warmia spoko, ale dlaczego ta decyzja zapadła miesiąc przed zlotem. Chyba ktoś tu nie poważnie do sprawy podchodzi. No ale... Z ludziskami z którymi rozmawiałem to wszyscy i tak śmigają do Częstochowy. Podobno jakieś koncerty mają być w sobotę itp.
- blazej33
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC57a
- Rok produkcji: 2004
To teraz się okaże, że ci co przyjadą na mazury są po ciemnej stronie mocy i nie wspierają TRWAM a to bardzo źleeee
Gorzej, że to dzieli super wydarzenie i ludzi, a z przyzwyczajenia i tak wielu pojedzie na JG.
Cóż jeszcze chwila i się sami przekonamy.......
(ja popieram zmianę miejsca na mniej polityczną
)
Gorzej, że to dzieli super wydarzenie i ludzi, a z przyzwyczajenia i tak wielu pojedzie na JG.
Cóż jeszcze chwila i się sami przekonamy.......
(ja popieram zmianę miejsca na mniej polityczną
-
Bombel
- Motocykl: Suzuki Gsx-r 1000 K9
- Rok produkcji: 2009
http://www.c-b-w.pl/TheKriStreet pisze:Z tego co wiem, to msza będzie normalnie, nie będzie tylko tej parady gości z rajdu katyńskiego. Warmia spoko, ale dlaczego ta decyzja zapadła miesiąc przed zlotem. Chyba ktoś tu nie poważnie do sprawy podchodzi. No ale... Z ludziskami z którymi rozmawiałem to wszyscy i tak śmigają do Częstochowy. Podobno jakieś koncerty mają być w sobotę itp.
-
adrianellooo
- Motocykl: SC57a
- Rok produkcji: 2004
Siemka
Nasza mała ekipka z Gdyni i ogólnie 3-city, również wybieramy się w tym roku do Częstochowy. Rezerwację poczyniliśmy już dość dawno i na pewno nie nosimy się z zamiarem odwoływania czegokolwiek.
Szanuję decyzję rozczarowanych przedmówców, którzy rezygnują. Niemniej uważam, że chyba najważniejsze jest to co mamy w naszych głowach, z czym i po co tam jedziemy.
ps
A dla rydzyka

Nasza mała ekipka z Gdyni i ogólnie 3-city, również wybieramy się w tym roku do Częstochowy. Rezerwację poczyniliśmy już dość dawno i na pewno nie nosimy się z zamiarem odwoływania czegokolwiek.
Szanuję decyzję rozczarowanych przedmówców, którzy rezygnują. Niemniej uważam, że chyba najważniejsze jest to co mamy w naszych głowach, z czym i po co tam jedziemy.
ps
A dla rydzyka
Moto...........bo bez tego nie ma w życiu słońca.