Jak dobrze sparway sie uloza to tez bede mial na przyszly rok sc59
Fireblade CBR1000RR 2008
- Tytus
- Administrator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Mor
- Motocykl: Honda CBR 1000RR SC59
- Rok produkcji: 0
To oczywiście trzymam kciuki, bo sprzęt wart poczynionej inwestycji, choć nie miałem jeszcze okazji odkręcić porządnie, bo: 1- brak tablicy, a wyczynów kolegi na Hondzie ze 100pkt nie chciałem powtarzać, 2 - moto nówka i na dotarciu, więc pałowanie musi poczekać - choć niby są tu różne szkoły.Tytus pisze:Jak dobrze sparway sie uloza to tez bede mial na przyszly rok sc59
- Martin.B.M.
- Motocykl: Komar
- sisi1623
- Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
- Rok produkcji: 2005
blady 2009
witajcie koledzy. moge sie dzis pochawlic iz widzialem nowego bladego 09 w mojem miejscowosci jest az 4 sztuki w tym dzisiejsza 2009. a co do wygladu to wszystko pieknie ladnie tylko te oczy nie podobaja mi sie (oplakany ksztalt) nie to co 954.....
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
- beti
- GIRL

- Motocykl: FRANEK
wierz mi, że jak jedziesz na nim to zapominasz jak wygląda, zapominasz o wszystkim innym, myślisz tylko o tym jak Ci dobrze i że nie chcesz sie zatrzymać... A jak już zejdziesz i popatrzysz w tą gębę łosia zaczynasz sie zakochiwać w nimKecajm69 pisze:Wygląd niebardzo mówiąc delikatnie
mnie sie też nie podobał na początku ale po pierwszej jeździe już przepadłam
tego sie nie da opisać, to trzeba przeżyc
to chyba taka magia fireblade`a
Franek mój to jest to, kocham go!
- beti
- GIRL

- Motocykl: FRANEK
dam Ci sie karnąć na moim to sie przekonasz, że mam racjętrutenz pisze:Tak beti zachwalasz nowego bladego że chyba się skuszę na wiosnę.
trutenz pisze:ale 954 i tak zostanie w moim garage
niebo na ziemi mieć 2 takie piękne moto jednocześnie, czego chcieć więcej ? 8)
Franek mój to jest to, kocham go!
- Mor
- Motocykl: Honda CBR 1000RR SC59
Mi nowy Blade podobał się od początku, o czym już pisałem. Tylko wydech fabryczny jest taki sobie i strasznie cichy, ludzie w autach nie czuli respektu. Ale odkąd mam full system Yoshi problem znikł, wygląd zupełnie inny, o dźwięku nie wspomnę. Przy okazji moto dostało więcej pary w średnim zakresie obrotów, także czasem uda mi się 4 na mieście wrzucić, a dzięki PC nie straciłem dołu.