Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Myslę że nowym 1000 RR honda ułatwiła sprawę konkurencji, gdyż trudno będzie wymyślić bardziej paskudny motocykl. Strasznie sie rozczarowałem :shock: bo oczekiwałem zgrabnego agresywnego motocykla a nie takiego czegoś.
Edit:
Dodalem ankiete do tematu i zmienilem tytul. Admin
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 1970, 01:00 przez Lodzia, łącznie zmieniany 6 razy.
Dane techniczne nowej 1000RR też nie powalają z nóg. Dla przykładu: nowy GSXR 1000 K7 ma 185 KM i 118 Nm momentu obrotowego a Yamaha R1 187 KM tyle że R1 jest o 5 kg cięższa od K7 i 9kg od bladego. Dla mnie najpiękniejszym elementem nowego 1000RR są zegary, zdecydowanie piękniejsze niż u konkurencji.
Czesc,
Mi sie bardzo podoba, jest bardziej zwarty, wyglada tez lzej, uwiezcie BMW 5 tez sie niepodobalo w 2004, a teraz dla wszystkich to miodeczek...
Jak dla mnie to 5+. Will see soon!
Mam nadzieje ze badem tez tak bedzie
Sporo jezdzilem bladem 2007- byl cudny, 2008 sc59 bede mial na testy mysle przelom stycznia i lutego 2008
Wtedy wam opowiem co nieco o tym modelu.
ja jestem za. nowy model wyglada calkiem niezle tlumiczek i te sliczne oczka :shock: zadupek odchudzony piec z plusem jak dlamnie teraz tylko czekam na kolory repsola ale niestety konto w banku za male i zadowole sie 2006 lub 2007
Mi osobiscie sie bardzo podoba. Moze przednia owiewka jest troche bez wyrazu, ale swiatla, zegary,tyl to rewelacja. W kolorze czarno-grafitowym jest przepiekna, a pewnie na zywo jest jeszcze lepiej.Co do osiagow to poczekajmy na testy porownawcze z konkurencja. Wieksza moc i moment nie przesadzaja z gory o osiagach. Prosty przyklad z wlasnego doswiadczenia... Silnik nissana 2,2 Tdi ok.130KM kontra 1,9Tdi VW 110KM---> maly moze szybciej:) Poza tym dla mnie liczy sie niezawodnosc, a tego Hondzie odmowic nie mozna:)
gdy tylko pojawi sie na drogach bedzie najpiekniejszym moto dla porownania zx10 to dopiero paskuda z profila jeszcze ujdzie ale front (czacha lampy) tragedia co do suzi calkiem niezle praktycznie zmieniona tylko lampa dali wieksza bo w poprzednim modelu swiatelko nie dawalo rady nie wiem jeszcze co z r1 ale przy bladym wymieknie napewno