czkawka i bark predkosci POMOCY :(:(:(
-
zbyh24
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
czkawka i bark predkosci POMOCY :(:(:(
Kupilem swojego blade w zimie i nie mialem go kiedy przetestowac( zakup od kolegi). Przez zime ustawilem zawory i regulowałem gazniki wszystkie płyny nowe klocki naped i czekałem na wiosne. Ostatnio zaczela nie reagowac wogole w przedziale 2 do 3 tys obrotow tłumik zmienial dzwiek i nic sie nie dzialo motor sie toczyl dopiero gdy minelo 3 tys zaczyynal sie zbierac pozatym nie rozwija predkosci 240 max 6 bireg 9 tys obrotów maneta odkrecona do spodu i nic 240 i koniec. Nie idzie na koło na 1 biegu z gazu nie ma szans pare razy poderwał ale najpierw wyrywal do przodu potem zaczynal podnosic koło .... nie wiem co jest prosze pomocy
- Spidi
- Motocykl: Honda CBR 900 RR
- Rok produkcji: 1999
Re: czkawka i bark predkosci POMOCY :(:(:(
Najlepiej również zajrzeć do filtra powietrza,czy jest czysty. Jeśli chodzi o świece,to polecam DENSO.
- ferdas
- Motocykl: 1000rr sc57a
- Rok produkcji: 4
jak kolega , DENSO i nie koniecznie irydowe, bo po co heh
wymień filtr świece i zrób jazdę próbną i będziesz widział
świece robią różne rzeczy nie typowe a czasem bardzo typowe
w zależności jak rozgrzane tak iskrzą
w zależności od obrotów tak iskrzą ...
wymień filtr świece i zrób jazdę próbną i będziesz widział
świece robią różne rzeczy nie typowe a czasem bardzo typowe
w zależności jak rozgrzane tak iskrzą
w zależności od obrotów tak iskrzą ...
Dostałem sie do filtra powietrza K&N troszke zanieczyszczony (jaki zamowic? K&N czy cos innego ) przepustnice ładnie wygladaja i zapomnialem dodac na samym poczatku strasznie strzela z komina przy zejsciu z obrotów 3 razy juz mi koncówke wysadzilo ( tłumik karbonowy ) dodam ze wszystkie bebechy z niego zostały usuniete nie była to moja inicjatywa taki juz kupilem 
-
AdamSsS
- Motocykl: CBR1100XX
- Rok produkcji: 2001
filtr powietrza K&N się czyści i nasącza olejem kupisz w 90% sklpepów motoryzacyjnych motocyklowych ilej do nasączana a sposób mycia na stronie K&N
Jak ci aż tak wali w wydech to moto po nasączeniu filtra od razu na serwis gaźników .
Jak ci aż tak wali w wydech to moto po nasączeniu filtra od razu na serwis gaźników .
wlasnie zrobione jest synchro gazników 1500 km mam zrobione
Dodam ze gazniki robilem w lutym i moto stało jakies 2 miesiace prawie
Dodam ze gazniki robilem w lutym i moto stało jakies 2 miesiace prawie
-
AdamSsS
- Motocykl: CBR1100XX
- Rok produkcji: 2001
Jeśli jest tak od początku to powinieneś reklamować usługę serwisową . Już z znajomym nie raz poprawialiśmy po innych serwisantach ....
- exodus
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1999
A do tego KNa, masz Dynojety, ? Robiona byla regulacja skladu mieszanki ? pozycz od kogos na chwile zwykly filtr i porownaj, bo KN + przelot bez wiekszej dawki paliwa raczej srednio pojedzie - wiem, bo przerabialem sam