Moja CBR929RR (nie zdążyłem sie pochwalić :(((( )
-
jajo
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HORNET 919
- Rok produkcji: 2007
Moja CBR929RR (nie zdążyłem sie pochwalić :(((( )
Poniedziałek godz. 17:30 , 10min przed wyjazdem...
Dopiero dziś miałem siły zaglądnąć do (kolegi) garażu...
929 miałem może 2 godz...
Chłopaki , uważajcie na siebie !!
Dopiero dziś miałem siły zaglądnąć do (kolegi) garażu...
929 miałem może 2 godz...
Chłopaki , uważajcie na siebie !!
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003
-
jajo
- Motocykl: HORNET 919
- Rok produkcji: 2007
Miałem tylko jechac na stacje zatankować (1km od garażu)
Po drodze szybkiego ruchu , z naprzeciwka wyprzedzały się ciężarówki (jechalem kolo 140km/h) i nagle wyprzedza mnie jakieś rozkapione bmw i odbił w moją strone aby uniknąć czołówki z tirem , zostałem zepchnięty (juz zaczołem hamować ile sie dało) była jakaś dziura , wpadłem w shimmy i koło 40-60km/h CENZURA*em na środek rozjazdu , krawężnik jakies 20cm.
Ja poleciałem na barierki i wylądowałem na ziemi.
Żadnych złamań nie mam , ale kilka konkretnych krwiaków , rece pozdzierane (jechałem bez rękawic) bul kregosłupa itp.
Gościu pojechał sobie dalej , a ja szybko organizowałem transport (motor bez tablic , nie zarejestrowany , OC itp)
Mati Jeżdżę od trzech lat 600-> i nigdy nie miałem gleby ani szlifów , ale nadszedł ten dzień...
Nie ma prawdziwego motocyklisty bez gleby itp
Po drodze szybkiego ruchu , z naprzeciwka wyprzedzały się ciężarówki (jechalem kolo 140km/h) i nagle wyprzedza mnie jakieś rozkapione bmw i odbił w moją strone aby uniknąć czołówki z tirem , zostałem zepchnięty (juz zaczołem hamować ile sie dało) była jakaś dziura , wpadłem w shimmy i koło 40-60km/h CENZURA*em na środek rozjazdu , krawężnik jakies 20cm.
Ja poleciałem na barierki i wylądowałem na ziemi.
Żadnych złamań nie mam , ale kilka konkretnych krwiaków , rece pozdzierane (jechałem bez rękawic) bul kregosłupa itp.
Gościu pojechał sobie dalej , a ja szybko organizowałem transport (motor bez tablic , nie zarejestrowany , OC itp)
Mati Jeżdżę od trzech lat 600-> i nigdy nie miałem gleby ani szlifów , ale nadszedł ten dzień...
Nie ma prawdziwego motocyklisty bez gleby itp