Przerywacz Led 929
-
wiertło
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
Przerywacz Led 929
Siema mam taki problem w tym temacie jestem zielony kupilem kierunkowskazy led do przodu i do tylu doradzcie mi jaki mam przerywacz kupic i jak to z czym podlaczyc nie chce tego uszkodzic na dzien dobry i zeby mi to chodzilo jak nalezy.Pozdro
Oddam nerkę za cbr :)
-
gajdar
- Motocykl: feniks2 - VFRstreet
- Rok produkcji: 1993
ja kupiłem ten wspominany na forum przerywacz z Larssona .Koszt chyba 29 zł
Było wielkie zdziwko jak przyszedl i sie okazało że jest dwu-pinowy,a oryginał jest trzy-pinowy.Zdziwko było jednak jeszcze wieksze jak po podpięciu okazało sie że wszystko działa cacy
.Krótko mówiąc na tym elektronicznym do LED-ów brak jest pinu masy .A masę kierunki i tak dostają osobno wiec luz
Kupiłem coś takiego
przerywacz
Było wielkie zdziwko jak przyszedl i sie okazało że jest dwu-pinowy,a oryginał jest trzy-pinowy.Zdziwko było jednak jeszcze wieksze jak po podpięciu okazało sie że wszystko działa cacy
Kupiłem coś takiego
przerywacz
- Ci użytkownicy podziękowali gajdar za ten post:
- Anonymous
-
wiertło
- Staly Bywalec

to jest dokladnie traki sam ?? pytam sie zeby lipy nie bylo i sprawne na 100%
http://moto.allegro.pl/przerywacz-kieru ... 89520.html
http://moto.allegro.pl/przerywacz-kieru ... 89520.html
- thomaszwa
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
Witam
Kolego ja też kupiłem taki przerywacz, możesz mi podpowiedzieć który kabel jest od masy? Na razie robiłem podłączenie próbne ale coś nie działa. Czy muszę mieć podłączone 2kierunki led na stronie żeby działały? No i apropo masy, kierunki nie mają swojej masy no bo jak są przykręcane do plastiku...
Będę wdzieczny za rady.
Pozdro
Kolego ja też kupiłem taki przerywacz, możesz mi podpowiedzieć który kabel jest od masy? Na razie robiłem podłączenie próbne ale coś nie działa. Czy muszę mieć podłączone 2kierunki led na stronie żeby działały? No i apropo masy, kierunki nie mają swojej masy no bo jak są przykręcane do plastiku...
Będę wdzieczny za rady.
Pozdro
-
wiertło
- Staly Bywalec

jezeli kupiles taki sam przerywacz jak ja mam i kolega to musi to dzialac na 4 ledy i jeszcze jak masz ten sam model motocykla
[ Dodano: Czw Cze 09, 2011 9:51 pm ]
ja masy nie szukalem kupilem 4 ledy po lutowalem na zwyklym przerywczu zeby tylko dzialaly kupilem na allegro przerywacz wpiolem i chodzi jak nalezy pez zadnego przerabiania kabinowania itp
[ Dodano: Czw Cze 09, 2011 9:51 pm ]
ja masy nie szukalem kupilem 4 ledy po lutowalem na zwyklym przerywczu zeby tylko dzialaly kupilem na allegro przerywacz wpiolem i chodzi jak nalezy pez zadnego przerabiania kabinowania itp
-
pawcio929
- Motocykl: honda fireblade 929rr
- Rok produkcji: 2000
tak tylko podpowiem ze przerywacz znajduje sie tak jakby pomiedzy przednia szyba a zegarami a zeby go wyjac wystarczy odkrecic przednia szyba i go zobaczysz a do pinow to bedziesz mial 3 a tylko 2 przewody czerwony i czarny wiec sie na pewno nie pomylisz z podlaczeniem zamiennika bo w 99% tez sa tak samo ozanczone. pozdro